Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ο Ολυμπιακός «σάρωσε» τα βραβεία καθώς MVP του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Ιμπαγάσα


Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές!Μετά από μια χρονιά που στιγματίστηκε από επεισόδια και άσχημα γεγονότα εντός και εκτός γηπέδων, ήρθε η στιγμή να βραβευθούν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της Superleague. Ο Ολυμπιακός «σάρωσε» τα βραβεία καθώς MVP του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, το βραβείο του καλύτερου προπονητή πήγε στα χέρια του Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ αυτό το ομορφότερου γκολ στον Ράφικ Τζιμπούρ. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Τζιμπρίλ Σισέ πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Η NOVA σε εκδήλωση στο "Θάλασσα" βραβεύσε τους κορυφαίους του ελληνικού πρωταθλήματος και ανέδειξε την όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου.

* ΜVP του πρωταθλήματος της Superleague 2010-2011 είναι με 61,97% ο Αριέλ Ιμπαγάσα του Ολυμπιακού. Δεύτερος της ψηφοφορίας είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν.

* "Μου αρέσει να παίζω στην κορυφή της επίθεσης αλλά αυτός που επιλέγει το που θα παίζω είναι ο προπονητής", επισήμανε ο Κέβιν Μιραλάς.

* Οι Καλύτεροι Επιθετικοί που συμπεριλαμβάνονται στην Best Team είναι οι Κέβιν Μιραλάς και Ράφικ Τζιμπούρ του Ολυμπιακού, Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού και Κώστας Μήτρογλου του Πανιωνίου.

* "Προσπαθώ πάντα να βοηθώ την ομάδα μου και νιώθω περήφανος που με τα γκολ που πέτυχα, βοήθησα τον Ολυμπιακό να πάρει το πρωτάθλημα", σχολίασε ο Νταβίντ Φουστέρ.

* Διπλωματική απάντηση του Τζαμέλ Αμπτούν κατά την βράβευση του αφού προτιμά τόσο το κόκκινο όσο και το πράσινο ως αγαπημένο του χρώμα.

* Οι Καλύτεροι Μέσοι της Best Team είναι οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίντ Φουστέρ του Ολυμπιακού, Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ, Ντάρσι Νέτο του Άρη, Τζαμέλ Αμπντούν της Καβάλας και τέλος ο Βιθέντε Μόνχε του Ολυμπιακού Βόλου.

* Οι Καλύτεροι Αμυντικοί που μπαίνουν στην Best Team είναι οι Γιάννης Κοντοές του Πανιωνίου, Καλιφά Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου, Πάμπλο Κοντρέρας του ΠΑΟΚ, Λουκάς Βύντρα του Παναθηναϊκού, Τραϊανός Δέλλας της ΑΕΚ και Αβραάμ Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού.

* Ο Καλύτερος Τερμαφύλακας που μπαίνει στην Best Team της χρονιάς είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος του Ηρακλή. Eπίσης στην 18άδα της χρονιάς βρίσκεται και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας.

* Ειδική μνεία γίνεται στους Παναγιώτη Μπαχράμη και Ολουμπάγιο Αντεφέμι που έχασαν άδικα τη ζωή τους φέτος.

* Το βραβείο για τον Καλύτερο Προπονητή το πήρε με 74,64% ο Ερνέστο Βαλβέρδε. "Ευχαριστώ γι' αυτό το βραβείο. Είστε πολύ γενναιόδωροι μαζί μου. Η νοοτροπία των παικτών είναι παντού η ίδια και υποχρέωση μας είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η διαφορά με την προηγούμενη χρονιά μου στον Ολυμπιακό είναι ότι το 2009 στον Ολυμπιακό υπήρχαν περισσότεροι Έλληνες αλλά φέτος ήμασταν καλύτερο σύνολο" επισήμανε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων".

* Το βραβείο για το Καλύτερο Γκολ απονεμήθηκε με 69,48% στον Ράφικ Τζιμπούρ, για το τέρμα που σημείωσε στο 6-0 επί της ΑΕΚ. "Πιστεύω πως υπήρξαν πολλά όμορφα γκολ αλλά αποδέχομαι την γνώμη του κόσμου που ψήφισε", σχολίασε ο Αλγερινός επιθετικός.

* Το βραβείο προσφοράς δόθηκε στους Αντώνη Νικοπολίδη και Τάσο Κατσαμπή, για τους οποίους το 2011 ήταν η τελευταία τους ποδοσφαιρική χρονιά, συμπληρώνοντας 1116 συμμετοχές και οι δύο μαζί. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή τόνισε, "αφιερώνω το βραβείο αυτό στην ομάδα που είχα περισσότερες παρουσίες, στον Ηρακλή, που θα ήθελα να πω πως πρέπει να μείνει τελικά στην Σουπερλίγκα όπως και ο Πανιώνιος".

* Το βραβείο Fair Play της χρονιάς απονεμήθηκε στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για την κίνηση του να δώσει την φανέλα του σε ένα κορίτσι που καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι στη Νέα Σμύρνη. "Έχω την αίσθηση πως δεν έκανα κάτι εξαιρετικό. Απλώς ένιωσα να δώσω την φανέλα στην κοπέλα και το έκανα", σχολίασε ο Γάλλος αμυντικός του Παναθηναϊκού.

* Το βραβείο για την Καλύτερη Απόκρουση κατέληξε στα χέρια του Ματίας Ντεγκρά του Αστέρα Τρίπολης, στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας δήλωσε, "είναι η ωραιότερη απόκρουση που έχω κάνει".

* Το βραβείο για την Καλύτερη Ασίστ πήρε ο Τζιμπρίλ Σισέ για την πάσα που έδωσε για να σκοράρει ο Λουκάς Βύντρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

* Το βραβείο της Καλύτερης Δήλωσης απονεμήθηκε στον Βίκτορα Ιάκομπ του Ηρακλή, που είχε πει, "κάποιοι με έχουν πει τρελλό, (σταμάτησε λίγο για να σκεφτεί και να... γελάσει), κάτι το οποίο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα".

* Απονεμήθηκε το βραβείο του πρώτου σκόρερ στον Τζιμπρίλ Σισέ.

* Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, δήλωσε, «καμία μορφή βίας δεν πρέπει να εισέλθει στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν είναι συμβατή με το αθλητικό ιδεώδες.»

* Ο Ράφικ Τζεμπούρ φτάνοντας στην εκδήλωση ρωτήθηκε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό. «Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Αλγερινός φορ.

* Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έκρυψε την επιθυμία να φορέσει ξανά τη φανέλα του. «Δεν έχω καμία επαφή. Όμως η ομάδα της καρδιάς μου είναι ο Ολυμπιακός και δεν το κρύβω. Έχω όνειρο να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο πολύπειρος γκολκίπερ.

* Ο Τζιμπρίλ Σισέ που πρόκειται να βραβευθεί αφού βγήκε πρώτος σκόρερ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατά την είσοδο του στην αίθουσα, δήλωσε,

"-Πήρες το βραβείο του MVP ένα σχόλιο...

"Θα προτιμούσα να είχε πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του παρά να παίρνω εγώ βραβεία".

-Για το μέλλον σου θα ήθελες να πεις κάτι;

"Προτιμώ να μη σχολιάσω το δικό μου μέλλον".

-Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος ενόψει των πλέι οφ;

"Είμαστε σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρή και είναι υποχρέωση μας να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".

-Ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης για σένα τη φετινή σεζόν;

"Προτιμώ να μην το κάνω αυτό".

-Έχεις ενημερωθεί για τις δηλώσεις του Λοράν Μπλαν;

"Δεν έχω επαρκή ενημέρωση για το τι έχει συμβεί. Θα περιμένω να μάθω τι έχει συμβεί και μετά θα τοποθετηθώ".

* Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε,«είναι τιμητικό για εμάς να έχουμε παίκτες υποψήφιους για τους καλύτερους καθώς και το γεγονός ότι ο Τσιώλης είναι υποψήφιος για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς. Είναι τιμητικό για τον Ολυμπιακό Βόλου ότι μετέχει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και διεκδικεί την έξοδό του στο Τσάμπιονς Λιγκ".

* Φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν από Μιραλάς και Αμπντούν πριν την έναρξη της εκδήλωσης. «Θέλω τον Αμπντούν στον Ολυμπιακό», είπε ο Μιραλάς. Καταπληκτικό παίκτη χαρακτήρισε τον επιθετικό των «ερυθρολεύκων» ο άσος της Καβάλας.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...