Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Εκλογές ζητά ο Αντώνης Σαμαράς


Εκλογές ζήτησε το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς μετά τις συνομιλίες που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.

«Ο κ. Παπανδρέου έκανε τις επιλογές του και ο λαός μπορεί να κρίνει. Ο αυριανός ανασχηματισμός έχει να κάνει με πρόσωπα και ισορροπίες», ανέφερε στην δήλωσή του o κ. Σαμαράς.

«Δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό η κυβερνητική πολιτική θα παραμείνει η ίδια. Στη ΝΔ συνεχίζουμε  τον αγώνα για αλλαγή πολιτικής. Και αλλαγή πλέον του ίδιου του πολιτικού σκηνικού. Είναι πλέον σαφές ότι ο μόνος που μπορεί να δώσει τη λύση είναι ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε.

Αναφέρει ακόμη ότι ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να παραιτηθεί από πρωθυπουργός και ότι ο κ. Παπανδρέου αρχικά δέχθηκε και τελικά τα oαπέρριψε.

«Έτσι χάθηκε μία ιστορική ευκαιρία» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...