Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

"Ερυθρόλευκος" ο Φέισα


Ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με τον μάνατζερ του Λιούμπομιρ Φέισα και ουσιαστικά ο Σέρβος είναι πλέον
ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ενώ την Τρίτη θα έρθει στην Αθήνα. "Φουλάρει" πλέον για Κάρλος Σάντσες.
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Λιούμπομιρ Φέισα, καθώς ο μάνατζέρ τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Σέρβος μέσος θα έρθει από το Βελιγράδι την Τρίτη έτσι ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του για να γίνει η 4η μεταγραφή μετά τους Χαβίτο, Φράνκο Κοστάνσο και Ιβάν Μαρκάνο.
Μέχρι πάντως να υπογράψει ο 23άχρονος δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα βέβαιο, καθώς προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς.

Δεν αποκλείεται δηλαδή οι ιατρικές εξετάσεις να χαλάσουν την μεταγραφή, αλλά πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχει ειδικός όρος, σύμφωνα με τον οποίο σε περίπτωση ανάλογου τραυματισμού του συμβόλαιό του θα διακοπεί.

*δείτε το προφίλ του Λιούμπομιρ Φέισα

Και τώρα... Κάρλος Σάντσες

Μετά την επίτευξη συμφωνίας για την μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα από την Παρτίζαν Βελιγραδίου, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή και τις προσπάθειές του στον Κάρλος Σάντσες της Βαλανσιέν.

Ο 25άχρονος διεθνής Κολομβιανός άσος αποτελεί τον Νο1 στόχο τον "ερυθρολεύκων" και αν τον αποκτήσει ουσιαστικά "γεμίζει" το κέντρο του.

Αν λοιπόν πάρει ο Ολυμπιακός τον Κάρλος Σάντσες, τότε μένει μόνο να πάρει 2ο τερματοφύλακα για αλλαγή του Φράνκο Κοστάνσο και εν συνεχεία θα κινηθεί για παίκτη στην άμυνα και στην επίθεση, μόνο αν πουλήσει κάποιον (Μέλμπεργκ ή Τοροσίδη στην άμυνα, Πάντελιτς ή Τζεμπούρ στην επίθεση).
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...