Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Η Ε.Π.Σ.Ηλείας διοργανώνει το απόγευμα του Σαββάτου....


Πολύ μεγάλη εκδήλωση που θα πάρει «λαμπρό» χαρακτήρα και θα κλείσει έτσι κατά τον καλύτερο τρόπο μια ιδιαίτερη επιτυχημένη αθλητική χρονιά, διοργανώνει  το απόγευμα του Σαββάτου (7.30 μ.μ) στο Λάτσειο Μέγαρο του Πύργου η Ένωση  Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας.
Πρόκειται για την εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά το Μάϊο του 2010 και πλέον  φιλοδοξεί η ΕΠΣΗ να την κάνει θεσμό, επαναλαμβάνοντάς την φέτος, με τη στήριξη των χορηγών της «ΑΦΟΙ Κ. ΣΚΟΥΤΕΡΗ» και «ΙΩ. ΜΠΕΡΕΤΣΟΣ» που θα χρηματοδοτήσουν τους 4 κανονιέρηδες των αντίστοιχων κατηγοριών του τοπικού μας πρωταθλήματος.
Ειδικότερα πάντως, εκτός από τους πρώτους σκόρερς των πρωταθλημάτων μας, θα βραβευθούν φέτος
και 10(!) νέοι ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν  τις Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων της Ηλείας και παράλληλα διακρίνονται για τις μαθητικές τους επιδόσεις στο Γυμνάσιο και Λύκειο και θεωρούνται εκ των αριστούχων στα σχολεία τους.
http://www.eps-ilias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...