Έκλεβαν ποδήλατα από τις αυλές και τα πωλούσαν για παλιοσίδερα!


  Δύο δράστες, 23 και 24 ετών, το τελευταίο διάστημα  είχαν ρημάξει την πόλη της Κέρκυρας αφού δεν είχαν αφήσει ποδήλατο για ποδήλατο .


Οι πολίτες που χρησιμοποιούσαν ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους δεν τολμούσαν να αφήσουν ούτε λεπτό  το δίτροχο τους ανασφάλιστο  καθώς οι δύο αλλοδαποί έστηναν καρτέρι ακόμη και έξω από φούρνους για να τα βουτήξουν .

Ωστόσο κατά την λαϊκή ρήση «μια του κλέφτη ...» χάρηκε στο τέλος και ο νοικοκύρης αφού συνελήφθησαν σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ο.Π.Κ.Ε., σε όχημα που επέβαιναν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ποδήλατα, ένας κόπτης μετάλλων, μία τσάντα μεταφοράς ηλεκτρονικού υπολογιστή. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι δράστες ομολόγησαν ότι με τη χρήση του κόπτη αφαίρεσαν τα ποδήλατα.

Μετά από σχετικές αναζητήσεις των νόμιμων κατόχων των ποδηλάτων, , εντοπίστηκε η ιδιοκτήτρια του ενός εκ των δύο, η οποία το αναγνώρισε και της αποδόθηκε νομότυπα. Οι ανωτέρω συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Κέρκυρας.
iliapress

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ