Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

340 κλίνες στα νοσοκομεία της Ηλείας



340  κλίνες  στα νοσοκομεία της ΗλείαςΧωρίς εκπλήξεις για την Ηλεία, παρουσιάστηκε χθες στη δημοσιότητα από τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο,
μέρος του τελικού σχεδίου για την αναδιάταξη του ΕΣΥ, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν λεπτομερείς ανακοινώσεις και για τις συνενώσεις των κλινικών των νοσοκομείων.
Ουσιαστικά με τις χθεσινές ανακοινώσεις του Υπουργού και την παρουσίαση της απόφασης για τα διασυνδεόμενα νοσοκομεία ΕΣΥ, επικυρώθηκε για ακόμη μία φορά η ενιαία διοίκηση για τα τρία νοσοκομεία της Ηλείας, ωστόσο η Ηλεία μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις «κερδίζει» 40 κλίνες επιπλέον από αυτές που ψαλίδιζε η προηγούμενη πρόταση του Υπουργείου.
Βάσει της απόφασης, το Νοσοκομείο Πύργου ?Ανδρέας Παπανδρέου? θα έχει 240 οργανικές κλίνες, το Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας θα έχει 90 οργανικές κλίνες και το Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Κρεστένων θα έχει 10 κλίνες, που συνεπάγεται 340 κλίνες για όλο το νομό, ενώ σφράγισε και η απόφαση για τη διοίκηση, με τον ορισμό ενός διοικητή στο νοσοκομείο του Πύργου και ενός αναπληρωτή διοικητή στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.
Από την εφημ.Πατρίς.
Μαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...