Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Συνελήφθησαν δυο αδελφές που έκλεβαν χρυσοχοεία με τη μέθοδο της απασχόλησης.


 Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στην Πάτρα, δυο αδελφές, ηλικίας 49 και 40 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενες για διάπραξη ληστείας και κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, η 49χρονη και 40χρονη χθες το πρωί, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από χρυσοχοείο, στην Πάτρα, ένα χρυσό δακτυλίδι αξίας 500 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Η 59χρονη υπάλληλος τις ακολούθησε και κατάφερε να τις ακινητοποιήσει σε κοντινή απόσταση και να πάρει πίσω το δακτυλίδι, αφού προηγουμένως  η 49χρονη και η 40χρονη της είχαν ασκήσει σωματική βία για να το κρατήσουν.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό έσπευσαν στο σημείο όπου και τις συνέλαβαν.
Από την Αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι συλληφθείσες με την ίδια μέθοδο, είχαν διαπράξει άλλες δυο κλοπές σε χρυσοχοεία της Πάτρας.
Στις 15 Ιουλίου, είχαν αφαιρέσει από χρυσοχοείο, ένα χρυσό μενταγιόν με λιροθήκη, δυο χρυσά δακτυλίδια και ένα χρυσό σταυρό, συνολικής αξίας 2000 ευρώ.
Πέντε μέρες αργότερα, είχαν αφαιρέσει, από άλλο χρυσοχοείο της πόλης, έξι χρυσούς σταυρούς και δυο χρυσές αλυσίδες συνολικής αξίας 2000 ευρώ.  
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...