Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Όμηρος ο αστυνομικός Δ/ντης στο Ζεφύρι. Έκαψαν το περιπολικό!


ΕΚΤΑΚΤΟ: Όμηρος ο αστυνομικός Δ/ντης στο Ζεφύρι. Έκαψαν το περιπολικό!Αυτή τη στιγμή, στο Μενίδι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας. Τσιγγάνοι επιτέθηκαν στο περιπολικό που επέβαινε ο αστυνομικός Διευθυντής του τμήματος της περιοχής, μαζί με τον οδηγό του επίσης αστυνομικό.

Οι τσιγγάνοι τους είχαν στημένη ενέδρα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, έκλεισαν το δρόμο, αναποδογύρισαν το όχημα και σύμφωνα με όσα διαβίβασαν στο ασύρματο οι αστυνομικοί, του έβαλαν φωτιά.
Άρπαξαν τον αστυνομικό Διευθυντή και στην κυριολεξία μία ομάδα από 40 περίπου άτομα τον σακάτεψαν στο ξύλο! Την ίδια ώρα, κάποιοι από το πλήθος πυροβολούσαν στον αέρα προκειμένου να μην αντιδράσει ο δεύτερος αστυνομικός, βγάζοντας το υπηρεσιακό του όπλο.
Το γεγονός συνέβη πριν από περίπου 5 λεπτά. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ μόλις πριν από ένα λεπτό, άφησαν ελεύθερο τον αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος είναι τραυματισμένος από τον ξυλοδαρμό που υπέστη.
ΠΗΓΗ: planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...