Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μήνυμα του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης σε μήνυμά του για την σημερινή εθνική επέτειο, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την συμφωνία στις Βρυξέλλες, ενώ σε δήλωσή του, ζήτησε εκλογές. Ο κ.Καρατζαφέρης απηύθυνε το επετειακό μήνυμά του μπροστά απο το σπίτι του Ιωάννη Μεταξά λέγοντας ότι σε αυτό το σπίτι, πριν 71 χρόνια, η Ελλάδα βροντοφώναξε το γενναίο και ένδοξο «ΟΧΙ» δια στόματος Ιωάννη Μεταξά. «ΟΧΙ» στην ταπείνωση, «ΟΧΙ» στην κατοχή.
.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ υποστήριξε ότι «σήμερα, 71 χρόνια μετά, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ένα δειλό «ναι”» και εκτίμησε ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να το συνυπογράψει. Ο πατριωτισμός των Ελλήνων πρέπει να το αποκρούσει». Παράλληλα σε δήλωσή του ο κ.Καρατζαφέρης, ζήτησε εκλογές «όσο μπορούμε ταχύτερα, από τη στιγμή που δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε για μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας της χώρας μας».
.
Υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός «δεν δύναται να βγάλει τη χώρα απο την κρίση» και ενδεχομένως δεν μπορεί καμία μονοκομματική κυβέρνηση όπως είπε, να βγάλει τη χώρα από τη δυσχερή κατάσταση που βρίσκεται.
.
Προς τούτο, σύμφωνα με τον κ.Καρατζαφέρη «εάν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για να υπάρξει μια άλλη πιο ευρύτερη κυβέρνηση, τότε να πάμε σε εκλογές για να έχει την ευθύνη του αύριο ο ελληνικός λαός».
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...