Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ζαχάρω: Μετωπική θανάτου για 35χρονο ιερέα πατέρα τριών παιδιών


Το BMW που οδηγούσε ο 29χρονος.
Την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του βαρύτατα τραυματισμένος, άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 35χρονος ιερέας από τη Ζαχάρω.
Στην στροφή που βρίσκεται
στην είσοδο της πόλης από την πλευρά του Πύργου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με αυτό που οδηγούσε ένας 29χρονος από το Λέπρεο, που διαμένει όμως μόνιμα στην Αθήνα.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ιερέας.Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις έξι το πρωί, όταν ο 29χρονος επέστρεφε προς τη Ζαχάρω οδηγώντας μια BMW M3 Cabrio και πάνω στη στροφή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε μετωπικά με το Opel Corsa που οδηγούσε ο 35χρονος ιερέας.
Ο ιερέας τριών παιδιών είχε σηκωθεί πρωί – πρωί για να μεταβεί στην ενορία του σε χωριό της Κρέστενας για την Θεία Λειτουργία. Ξεψύχησε όμως μέσα στο αυτοκίνητο πριν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως.
Τα στοιχεία του ιερέα καθώς και η ενορία που λειτουργούσε βρίσκονται στη διάθεση του ilialive.gr, αλλά δεν θα τα δημοσιοποιήσουμε προτού ενημερωθούν οι συγγενείς του.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...