Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ συλλόγου Νεοχωριτών ΄Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι

Ο σύλλογος Νεοχωριτών Ηλείας εν Αθήναι  
ευχαριστεί όλους τους φίλους του συλλόγου και τους Νεοχωρίτες μονίμους κάτοικους Αθηνών οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των μελών του συλλόγου να συμμετάσχουν στην μονοήμερη εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 
την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011  
και με σκοπό την ενίσχυση του Δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου .


Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και γενικότερα για την μικρή κοινωνία του χωριού μας  ,που άνθρωποι σαν τους φίλους του ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ  που ούτε καν γνωρίζουν το χωριό μας δέχτηκαν με χαρά να συμμετάσχουν στην εκδρομή και με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουν τον ιερό αυτό σκοπό, παρά την δυσκολία των ημερών μας .

Ένα μεγάλο μπράβο στα απλά εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου που για μια ακόμα φορά είναι δίπλα στην προσπάθεια του συλλόγου μας ...Υποσχόμαστε για μια ακόμα φορά να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να διασκεδάσουμε και να χαρούμε την εκδρομή μας  .

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ !!!!Με άφθονο γέλιο και πολύ κέφι ....
Και αυτή την φορά θα έχουμε μια ξεχωριστή έκπληξη ...!!!!όπως κάθε φορά γίνετε .
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!!!!
Επι τη ευκαιρία αξίζει αν σημειωθεί ότι το κέφι και η διασκέδαση θα είναι αυτήν την φορά μεγαλύτερη μιας και θα γίνει το πρώτο απάντημα Νεοχωριτών και οι συχωριανοί μας από το χωριό μας Το ΝΕΟΧΩΡΙ θα πλαισιώσουν την παρέα μας πραγματοποιώντας και αυτοί την εκδρομή τους στα Καλάβρυτα την ίδια ημέρα με εμάς .

Θα ήθελα να ενημερώσω όσους έχουν την διάθεση να συμμετάσχουν στην εκδρομή μας από την Αθήνα θα πρέπει να  βιαστούν διότι οι κενές θέσεις είναι ελάχιστες (7 επτά) .

Υπάρχουν όμως άτομα που θα απαντήσουν έως τα μέσα της  επόμενης  εβδομάδας και σας διαβεβαιώ ότι είναι πάρα πολλά ...και ίσως χρειαστεί να βάλουμε κι άλλο λεωφορείο λιγότερων θέσεων αλλά γι αυτό δεν μπορούμε να δεσμευτούμε διότι δεν έχουμε την σιγουριά της συμμετοχής .Θα γίνει πραγματικότητα μόνο όταν έχουμε σίγουρες συμμετοχές και έως την ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011.
Γιαυτό λοιπόν θα παρακαλούσαμε να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν για την κάλυψη των 7 εναπομεινάντων θέσεων από το 1ο πούλμαν και συμπλήρωση αν χρειαστεί του 2ου λεωφορείου. 
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του Δ.Σ ΚΑΙ ΣΤΟ neohorikillinis@gmail.com  
αφήνωντας ονοματεπώνυμο και ένα τηλ επικοινωνίας 
ευχαριστούμε  
το Δ.Σ του συλλόγου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...