Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Aνακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας


Aνακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας
1. Συνελήφθη στις 29-9-2011 το βράδυ στη Γαστούνη Ηλείας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ένας άνδρας, ηλικίας 33 ετών,
σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, οι Αστυνομικοί στάθμευσαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος και σε σωματική έρευνα που του έκαναν βρήκαν και κατέσχεσαν μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

2. Συνελήφθη, στις 29-9-2011 το βράδυ στην Βάρδα Ηλείας από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, ένας άνδρας, ηλικίας 80 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου και άσκοπους πυροβολισμούς.
Ειδικότερα, σε αγροτική περιοχή της Βάρδας, ο δράστης ενεργούσε άσκοπους πυροβολισμούς. Οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου συνέλαβαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο και πέντέ φυσίγγια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας

3. Το πρωί της Τέταρτης (28-9-2011) σε περιοχές του Πύργου, της Γαστούνης, των Λεχαινών και της Ανδραβίδας πραγματοποιήθηκαν οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, με σκοπό την διενέργεια ελέγχων και ερευνών για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στις συγκεκριμένες περιοχές.
Οι αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε άτυπους καταυλισμούς ημεδαπών, όπου υπήρχαν πληροφορίες για έκνομη δραστηριότητα, με αποτέλεσμα την προσαγωγή 20 ημεδαπών στις κατά τόπους αστυνομικές Υπηρεσίες.
Από τους προσαχθέντες συνελήφθησαν τέσσερα άτομα: ένας φυγόποινος ημεδαπός ηλικίας 34 ετών, ένας 27χρονος ημεδαπός που εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και δύο ημεδαποί ηλικίας 35 και 26 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες (ηρωίνη).
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος -25- Αστυνομικοί από Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας , αστυνομικός σκύλος με τον συνοδό του και έξι υπηρεσιακά οχήματα.
Οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν αρμοδίως.
enimerosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...