Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Κούνησε μαντίλι ο Χιμένεθ

Αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ μετά από σχεδόν δώδεκα ώρες συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ. Με μία… συναισθηματική ανακοίνωση η διοίκηση της ΠΑΕ χαρακτηρίζει τον Ισπανό τεχνικό κομμάτι της ιστορίας της. «Συναινετικό το διαζύγιο. Θεωρώ πως είναι ώρα για μια αλλαγή προς όφελος και καλό όλων. Έτσι δεν λεω αντίο αλλά εις το επανιδείν», αναφέρει σε δήλωσή του ο 47χρονος προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή του συλλόγου, Μανόλο Χιμένεθ. Ο Μανόλο θα αποτελεί για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια. Η ΠΑΕ ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αποχωρώ συναινετικά από την ΑΕΚ τρέφοντας τα καλύτερα και ειλικρινέστερα συναισθήματα για την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση. Αποτελώ μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που θα κουβαλώ πάντα, όπως και όλοι, μέσα μου. Θεωρώ πως είναι ώρα για μια αλλαγή προς όφελος και καλό όλων. Έτσι δεν λέω αντίο αλλά εις το επανιδείν».

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην κατ’ αρχήν συμφωνία για το διαζύγιο που είχε επιτευχθεί το βράδυ της Τρίτης, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε δεχτεί να εισπράξει μόνο τα οφειλόμενα, ήτοι 675.000 ευρώ, συν 185.000 ευρώ για τους συνεργάτες του. Άγνωστο είναι-για την ώρα-αν θα εισπράξει ένα μέρος από τα 650.000 ευρώ που είχε λαμβάνειν για το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Στις μαραθώνιες συζητήσεις στα γραφεία των εγκαταστάσεων στα Σπάτα συμμετείχαν από την πλευρά της ΠΑΕ οι Αδαμίδης, Καπετανάκης, Δημητριάδης και Γκρέταρσον και από την άλλη ο Ισπανός προπονητής, ο εκπρόσωπός του Άλβαρο Τόρες, οι συνεργάτες του Χεσούς Καλντερόν και Νταβίντ Χιμένεθ, αλλά και μέλη από το νομικό και οικονομικό επιτελείο του συλλόγου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να περάσει την Πέμπτη από το προπονητικό κέντρο για να αποχαιρετήσει τους παίκτες, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου είναι προ των πυλών. Ο παλαίμαχος αμυντικός είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνει και μία μεταγραφή για να βοηθηθεί το έργο του νέου προπονητή. Οι επιλογές πάντως δεν είναι πολλές και περιορίζονται στους παίκτες που προέρχονται από Ολυμπιακό Βόλου (όπως οι Λεάντρο Άλβαρες και Ξαβιέ Τομάς) και Καβάλα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...