Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αγαπούλα . . . κλέψε γιατί μας έκοψε η πείνα"


Πεινασμένοι και ορεξάτοι ήταν οι κλέφτες που διέρρηξαν κατάστημα στην απομακρυσμένη Καυκανιά. Λάτρεις του μελιού αυτοί που «χτύπησαν» σε μελίσσι στη Βροχίτσα.
«Μπρατσομένοι» αυτοί που έδρασαν στα Δουνέικα. Δείτε παρακάτω τις πιο πρόσφατες κλοπές στο νότιο τμήμα της Ηλείας…

Στην Καυκανιά άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα και πήραν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, έξι μπουκάλια ουίσκι, δώδεκα μπουκάλια μπύρα, τρακόσια κιλά κρέας από τα ψυγεία του μαγαζιού, συνολικής αξίας 2000 ευρώ.

Στη Βροχίτσα ο κλέφτης έβαλε στο «μάτι» πέντε κυψέλες από τις εβδομήντα που υπήρχαν στο σημείο, αξίας 500 ευρώ.

Στο Γραίκα «ρήμαξαν» το γκρέιντερ του δήμου. Κάποιος είχε ανάγκη μια υδραυλική μεταλλική μπουκάλα αξίας 6.000 ευρώ, για το δικό του… και την πήρε.

Στα Δουνέϊκα οι κλέφτες δούλεψαν με βαριοπούλα για να τα καταφέρουν. «Κοπάνησαν» τα αλουμινένια πατζούρια και «σήκωσαν» διάφορες ηλεκτρικές συσκευές αξίας 2.000 ευρώ.

Στην περιοχή της Κρέστενας οι κλέφτες έβαλαν στο μάτι δύο σκυλιά. Ράτσας σίγουρα και μάλιστα κυνηγόσκυλα, αφού η αξία τους ανέρχεται σε 3.500 ευρώ.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...