Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Οι Κροάτες δίνουν πριμ στη Γεωργία

Έντονη φημολογία ενόψει του αγώνα της Τρίτης

Ένα ακόμη κίνητρο φέρεται πως θέλει να δώσει η Κροατία στους Γεωργιανούς, οι οποίοι θα υποδεχθούν την Εθνική Ελλάδας στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2012.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τους Κροάτες να δίνουν πριμ στους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια, αν εκείνοι καταφέρουν να νικήσουν τη «γαλανόλευκη» την ερχόμενη Τρίτη (11/10, 20:00).

Συγκεκριμένα, αν η Κροατία κερδίσει στη Ριέκα τη Λετονία και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χάσει στη Γεωργία, τότε οι Κροάτες θα προκριθούν απευθείας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως το παραπάνω θέμα δεν μπορεί να αποδειχθεί, αλλά οι φήμες έχουν γίνει έντονες από χθες το απόγευμα.

Από την πλευρά του, ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε: «Θέλουμε να κερδίσουμε τους Έλληνες. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στον όμιλο και μπορεί να μην έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως θέλουμε να αποχαιρετήσουμε με ένα τρίποντο τους συμπατριώτες μας».

Πηγή: sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...