Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

‘Ερανος για τη θέρμανση του σχολείου Καλαμπάκας

  • 43
     



 ‘Ερανος για τη θέρμανση του σχολείου Καλαμπάκας
 ‘Ερανο  αναγκάζονται να κάνουν οι γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας προκειμένου να καλύψουν το κόστος θέρμανσης του σχολείου.

Αυτό καταγγέλλει στην Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Αννα Διαμαντοπούλου ο αν. Βουλευτής κ. Βασ.  Οικονόμου  του Κινήματος «Ελεύθεροι Πολίτες».
«Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου του Νομού Τρικάλων και όπως μας πληροφορεί ο Συντονιστής των «Ελευθέρων Πολιτών»  Νομού Τρικάλων, κ. Χρήστος Ευσταθίου, οι γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσαν, προχωρούν σε έρανο συγκέντρωσης χρημάτων προκειμένου να προβούν στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης του σχολείου, διότι οι μαθητές είναι αναγκασμένοι να κάνουν μάθημα σε κρύες αίθουσες λόγω μειωμένης ώρας λειτουργίας των καυστήρων.
Παρά το γεγονός ότι ζούμε στο 2011, τα όσα περιγράφονται στην ανακοίνωση του Συλλόγου είναι πρωτόγνωρα και  παραπέμπουν σε εποχές λίγο μετά τον πόλεμο και όχι στον 21ο αιώνα και οφείλονται αποκλειστικά στην υποχρηματοδότηση της Παιδείας από την Κυβέρνηση. Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας για να καλύψει τις ετήσιες ανάγκες του για την θέρμανση χρειάζεται 35.000€ και φέτος στάλθηκαν από το Υπουργείο  μόνο 4.100€, σύμφωνα με στοιχεία που ανέφερε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Πρεβέντης Κώστας»  καταγγέλλει ο βουλευτής.
ΒΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ...!!!!!?
ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ν.ΗΛΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ... ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΤΑ ......Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης έχουμε ...Βιβλία δεν έχουμε.... πετρέλαιο δεν εχουμε τα απαραίτητα δεν τα έχουμε....Υπουργό και Υφυπουργούς έχουμε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...