Λεχαινά: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας


Λεχαινά: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας (Νεότερη ενημέρωση 9:54)Μέσα στο σπίτι της όπου διέμενε στα Λεχαινά βρέθηκε μια 73χρονη γυναίκα Την Τετάρτη 3/11. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα του
θανάτου της. Όσο περνά όμως η ώρα τα στοιχεία που υπάρχουν συγκλίνουν προς την άποψη, ο θάνατος να προήλθε από παθολογικά αίτια.

Στο κέντρο των Λεχαινών βρίσκεται το σπίτι που βρέθηκε νεκρή η 73χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, η άτυχη γυναίκα ζούσε μόνη και τη φρόντιζε μια αλλοδαπή. Το πρωί όπως κάθε μέρα, πήγε στο σπίτι η αλλοδαπή και τη βρήκε στο έδαφος με λίγο αίμα δίπλα στο κεφάλι της. Αυτό ήταν που έδωσε και την αρχική εντύπωση πως επρόκειτο για έγκλημα.
Το σπίτι δεν ήταν ψαγμένο και πλέον όπως αναφέραμε και στην αρχική ανάρτηση όλα συγκλίνουν στο ενδεχόμενο του θανάτου από παθολογικά αίτια.
ililive

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ