Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Δε ρολΑΡΗΣ με τίποτα – 3η σερί εντός έδρας νίκη για τον Αστέρα

Ούτε η νίκη επί του Παναθηναϊκού κατάφερε να δώσει ώθηση στον Άρη που γνώρισε νέα ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και κατάφερε να πανηγυρίσει ακόμα ένα τρίποντο που τον απομακρύνει από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα ήταν η τρίτη εντός έδρας επιτυχία των Αρκάδων, αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
Το ματς είχε λιγοστές φάσεις, ωστόσο ήταν όλες για τους γηπεδούχους. Με την συμπλήρωση μισής ώρας ο Ουσέρο με κεφαλιά, μετά την σέντρα του Μπρέσκα, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Όσον αφορά τον Άρη απογοήτευσε για ακόμα μία φορά, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Αστέρα, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.
Αστ. Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Κωστούλας, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Ροτζέριο (46’ Αρσενίεβιτς), Χούλι (67’ Φορμίκα), Μπρέσκα (81’ Αλβάρεζ), Περόνε.

Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Παπαστεριανός (46’ Νέτο), Μίσελ, Σανκαρέ (56’ Λαζαρίδης), Ντίκο, Τόχα, Ούμπιντες, Φατί, Γιαννιώτας (46’ Ιάκομπ), Τσέζαρεκ, Σολτάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...