Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Βρήκε πορτοφόλι με 3.000 ευρώ και το παρέδωσε

Άφωνος με την εντιμότητα του 14χρονου έμεινε ο ιδιοκτήτης του

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η πράξη 14χρονου μαθητή από το Αγρίνιο ο οποίος παρέδωσε πορτοφόλι με 3.000 ευρώ που βρήκε στο προαύλιο του σχολείου του στον διευθυντή χωρίς καν να το ανοίξει.

Το πορτοφόλι ανήκε σε έναν από τους καθηγητές του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου στο οποίο φοιτά ο μαθητής της Β΄ τάξης που είναι γιος ιδιοκτήτη ενός εργαστηρίου με βαφές επίπλων και έχει μια μεγαλύτερη αδελφή.

Εκείνος διαπίστωσε ότι μέσα, εκτός από το μεγάλο χρηματικό ποσό, υπήρχαν ακόμη το διαβατήριο, η ταυτότητα και οι κάρτες ανάληψης του καθηγητή τον οποίο κάλεσε να το παραλάβει. Ο εκπαιδευτικός έμεινε άφωνος από την εντιμότητα του μικρού μαθητή τον οποίο ευχαρίστησε συγκινημένος και ζήτησε να τιμηθεί το 14χρονο αγόρι, κάτι που θα γίνει όταν ανοίξουν τα σχολεία μετά τις γιορτές.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...