Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Από τεσσάρα...σε τεσσάρα – Χατ-τρικ ο Μιραλάς, κορυφή για Ολυμπιακό

Σε περίπατο μετέτρεψαν οι ερυθρόλευκοι την εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Λεβαδειακό, επικράτησαν με 4-0 έχοντας αυτή τη φορά σε μεγάλη ημέρα τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος σημείωσε χατ-τρικ επιστρέφοντας με εντυπωσιακό τρόπο στα γκολ, ενώ ο Πάντελιτς είχε ανοίξει το σκορ με το ένατο φετινό του τέρμα σε 8 αγώνες.

Δείτε το LIVE του αγώνα
http://www.sport-fm.gr/videos/1023774

Η ομάδα του Βαλβέρδε πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα στη Λιβαδειά, φτάνοντας τις 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να δεχτεί και πάλι γκολ. Ο Πάντελιτς ήταν συνεπής στο... ραντεβού του με τα δίχτυα, σημείωσε το 8ο τέρμα του στα 4 τελευταία ματς της Σούπερ Λίγκας, ενώ ο Κέβιν Μιραλάς με το χατ-τρικ που πέτυχε έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με φόρα από την τεσσάρα κόντρα στην Κέρκυρα και ο Μάρκο Πάντελιτς συνέχισε το σερί του. Μόλις στο 9' ο Μοντέστο σέρβιρε στον Σέρβο και αυτός δεν είχε πρόβλημα να σημειώσει το 9ο γκολ του στη Σούπερ Λίγκα.
Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, ήρθε και το δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων. Ο Μόνχε έβγαλε στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού και ο Μιραλάς πλάσαρε ιδανικά τον Κυριακίδη διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Οι παίκτες του Βαλβέρδε κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο και ήταν θέμα χρόνου για να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα. Αυτό το πέτυχαν στο 39' με τον Μιραλάς να σημαδεύει σωστά έξω από την περιοχή και να νικά τον Κυριακίδη.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός των ερυθρόλευκων όπως ήταν λογικό έπεσε αλλά με ευκολία διατήρησαν τον έλεγχο της μπάλας.
Στο 59ο λεπτό ο Κέβιν Μιραλάς με το πιο όμορφο γκολ της ημέρας ολοκλήρωσε το χατ τρικ του και έδωσε διαστάσει θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Ο Φετφατζίδης σούταρε, ο Κυριακίδης απέκρουσε και ο Βέλγος με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 9ο γκολ του στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, 2 βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ και 4 από τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι πάντως έχουν 2 αγώνες λιγότερους.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μαχαίρας, Κουτσόπουλος, Αλεξίου (65' Κόρμπος), Ιωάννου, Λισγάρας, Γκρμπιτς, Μπεγκόνια (60' Νικολακάκης), Βιάνα, Σάντσες, Ζουρούδης (63' Ναπολεόνι).

Ολυμπιακός: Μέγερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος (65' Ποτουρίδης), Παπάζογλου, Μανιάτης (76' Χαβίτο), Μοντέστο, Μιραλάς (72' Φουστέρ), Φετφατζίδης, Μόνχε, Πάντελιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...