Θα πάθουν χολέρα στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας

 Πατήστε εδώ για το βίντεο
Τα βοθρολύματα, εδώ και μήνες, έχουν βγει στους δρόμους, στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας,
και οι κάτοικοι απειλούνται από μολυσματικές ασθένειες.
Και ο δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Ιω. Λυμπέρης, αντι να δώσει λύση στο μείζον πρόβλημα των συμπολιτών του, ερίζει με το Αντιπεριφερειάρχη, για το ποιος θα... «διαχειριστεί» το κονδύλι για το φράγμα του Πηνειού!
Στις εκκλήσεις των κατοίκων για βοήθεια, αφού τους έχει εγκαταλείψει και ο ΟΕΚ, ο κ. δήμαρχος της Αμαλιάδας έστειλε, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, δυο – τρεις φορές το βυτίο του Δήμου και μετά... σιωπή!
Ξαναπήγαν οι άνθρωποι, «Είναι στο συνεργείο το βυτίο», τους είπε ο κ. Δήμαρχος.
Περίμεναν, περίμεναν, πάλι στον κ. Δήμαρχο. «Ξέρετε, φτιάχτηκε το βυτίο, αλλά... πήρε άδεια ο οδηγός»!
Κατάλαβαν την κοροϊδία οι άνθρωποι και έφυγαν.
Εν τω μεταξύ, τα βοθρολύματα να τρέχουν στους δρόμους, να πλημμυρίζουν υπόγεια, να πλημμυρίζουν κήπους και να... ποτίζουν τα τριαντάφυλλα...
Λίγο πιο πέρα, η παιδική χαρά που καθημερινά παίζουν δεκάδες παιδιά!
Και η ατμόσφαιρα να... «μοσχοβολάει» από τα βοθρολύματα, που όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, χύνονται στον υπόνομο όμβριων υδάτων και καταλήγουν... στη θάλασσα!
Η υπομονή τους όμως εξαντλήθηκε, και όπως δηλώνουν, προκειμένου να διαφυλάξουν την υγεία τους και την υγεία των παιδιών τους, αν μέχρι αύριο Τετάρτη δεν δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα, θα ξεκινήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις.
ΣΗΜ. IliaPress:
Το ίδιο πρόβλημα, που μάλιστα χρονίζει, υπάρχει και στα «Τσιχλέικα» Αμαλιάδας. Και εκεί τρέχουν τα βοθρολύματα στο δρόμο. Το IliaPress έχει κάνει δύο ρεπορτάζ στα «Τσιχλέικα» προκειμένου να αναδείξει το θέμα, όμως η Δημοτική Αρχή Αμαλιάδας, μάλλον «άγγιξε επιδερμικά» το μείζον πρόβλημα των κατοίκων και στα «Τσιχλέικα».
Πιστεύουμε πως ο κάθε Δήμαρχος πρέπει να βρίσκεται δίπλα στους συνδημότες του. Και στην προκειμένη περίπτωση, άσχετα αν είναι της πλήρους αρμοδιότητάς του και υποχρέωσής του, πρέπει, μέχρι να δοθεί οριστική λύση, το βυτίο του Δήμου να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων. Ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή, που ο κόσμος δεν έχει να πάρει ψωμί!
Αν όχι, τότε τι το θέλουν το βυτίο;
iliapress.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ