Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σύλληψη δύο ημεδαπών για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών


LEFTA XASISΚατασχέθηκαν περισσότερα από 66 γραμμάρια ηρωίνης και 31 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας
Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 54 και 55 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, κατά περίσταση, για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενήργησαν συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνεληφθησαν οι δυο δράστες καθότι στη κατοχή του 55χρονου βρέθηκε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί πριν λίγη ώρα από τον 54χρονο.
Έπειτα σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 54χρονου στη Πάτρα βρήκαν και κατέσχεσαν δύο νάιλον συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 63,1 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 31,1 γραμμαρίων.
Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 54χρονος ως μέσο επικοινωνίας για τη διάθεση των ναρκωτικών καθώς και το χρηματικό ποσό των 495 ευρώ ως προερχόμενο από τη πώληση τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
iliapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...