Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Σύλληψη 44χρονου για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

 Κατασχέθηκαν 55 γραμμάρια κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Πύργο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 44 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενήργησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 44χρονου στο Πύργο όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις χάρτινες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 55γραμμαριων και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Σύλληψη 30χρονου για κατοχή ναρκωτικών.
Συνελήφθη, στο Γιαννιτσοχώρι Ζαχάρως, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 30 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).
Ειδικότερα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στον 30χρονο βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία ηρωίνης συνολικού βάρους 3,7 γραμμαρίων.
Ο συλληφθεις θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας.
iliapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...