Προς Αγκόλα ο Ριβάλντο!

Έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Καμπούσκορπ

Έτοιμος να μετακομίσει στην Αγκόλα για λογαριασμό της Καμπούσκορπ είναι ο Ριβάλντο. Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του αφρικανικού συλλόγου, Κανγκάμπα Μπέντο, ο 39χρονος πρώην μέσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διοικούντες την ομάδα και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

«Όλοι οι σύλλογοι της Αγκόλας ενισχύονται, έτσι και εμείς δεν μπορούσαμε να μείνουμε αδρανείς. Μας παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πάρουμε τον Ριβάλντο και δεν την χάσαμε», τόνισε και πρόσθεσε: «Πολλοί μιλούν για την ηλικία του, αλλά είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία, μπορεί να παίξει μια χαρά ποδόσφαιρο και αυτό πρόκειται να κάνει και στην Αγκόλα».

Η παρουσίαση του Βραζιλιάνου άσου από την Καμπούσκορπ, που στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο τερμάτισε δεύτερη, θα γίνει αύριο (Παρασκευή, 13/1), όπως αναφέρουν στην Αγκόλα.


Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ