Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγές, θέλοντας και μη…

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανιώνιο

Με αρκετές αλλαγές, υποχρεωτικές και όχι μόνο, αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Δεδομένη είναι η απουσία του Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος αναχώρησε για την πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής του Μάλι για το Κόπα Άφρικα και δεν θα επιστρέψει νωρίτερα από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Επίσης δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Γιόσου Σαριέγκι, που ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε θεραπεία. Αν στις απουσίες αυτές προστεθεί και εκείνη του τραυματία Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που θα επιστρέψει στη δράση σε περίπου ένα μήνα, γίνεται σαφές πως τα προβλήματα στην άμυνα συσσωρεύονται. Όλα δείχνουν πως ένας εκ των Βύντρα ή Κατσουράνη, με επικρατέστερο τον πρώτο, θα πάρει τη θέση του στόπερ δίπλα από τον Μπιέρσμιρ.

Πέραν του Κατσουράνη, διαθέσιμοι θα είναι οι Καπίνο και Κουίνσι. Θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Τοτσέ, καθώς είναι επιβεβλημένο το φρεσκάρισμα της ομάδας μιας και υπάρχουν ματς ανά τρεις ημέρες μέχρι το τέλος του μήνα (πέραν του Κυπέλλου υπάρχουν στο πρόγραμμα και τα δύο εξ αναβολής με Δόξα και Λεβαδειακό). Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει επίσης στον Σωτήρη Νίνη, αλλά και στον ανέτοιμο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...