Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Λήστεψαν 62χρονο στη Μαραθιά Αμαλιάδας

 Πατήστε εδώ για το βίντεο
Ξεκινώντας από το σπίτι του στην Αμαλιάδα, για να πάει στο κτήμα του, ο 62χρονος Π.Π., ποτέ δεν φανταζόταν τον εφιάλτη που θα ζούσε!

Ήταν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα που έφτασε στο εξοχικό του, στην περιοχή Μαραθιά, και άρχισε να φροντίζει το σκυλάκι – φύλακα που έχει εκεί.
Ξαφνικά, ένα λευκό Renault σταματάει λίγο πιο κάτω από την αγροικία και δύο άγνωστοι, υψηλόσωμοι, γεροδεμένοι και μελαμψοί, ( σύμφωνα με μαρτυρίες), τον πλησιάζουν. Πριν καλά, καλά να προλάβει να αντιδράσει ο 62χρονος, οι δύο άγνωστοι τον σπρώχνουν με τη βία μέσα στην


αγροικία, τον ρίχνουν στο έδαφος, του δένουν τα πόδια και ψάχνοντας το μπουφάν και το παντελόνι του, παίρνουν 400 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο, τα κλειδιά του σπίτιού, παίρνουν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, και εξαφανίζονται.
Μόλις μπόρεσε να συνέρθει από το σοκ και να λυθεί ο άτυχος 62χρονος, έτρεξε κατατρομαγμένος σε διπλανούς γειτόνους, (οι οποίοι τίποτα δεν είχαν αντιληφθεί), και ζήτησε βοήθεια.
Το IliaPress μίλησε και με την σύζυγο του θύματος, η οποία σοκαρισμένη δήλωσε: «Ευτυχώς που τον λήστεψαν μόνο, γιατί θα μπορούσαν να του είχαν κάνει κακό, τόσα ακούμε που γίνονται...»
Η Ασφάλεια Αμαλιάδας διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες.
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...