Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ κ.ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΗΝΟΥ








NΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΕΙΑΣ  
ΤΗΛ :       2621034511 - 2621034422  
FAX :       2621025926                                                                                       
E-mail:     node-ilias@nd.gr



Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

    Προς όλα τα ΜΜΕ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ  ΝΟ.Δ.Ε ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ κ.ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΗΝΟΥ

Να παραιτηθούν τώρα ο Δήμαρχος του Πύργου και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας




Το ανίκανο Πασοκικό Πολιτικό κατεστημένο της Ηλείας απέδειξε για άλλη μια φορά πως αδυνατεί να διαχειριστεί έκτακτες καταστάσεις και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Τους καλούμε, αν έχουν το στοιχειώδες φιλότιμο, αντί να υποβάλουν ψεύτικες παραιτήσεις να τις ενεργοποιήσουν αυτή ακριβώς τη στιγμή.

Οι ευθύνες για την σημερινή θλιβερή και τριτοκοσμική εικόνα που παρουσιάζει η Πρωτεύουσα του Νομού, προσωποποιούνται στο Πρόσωπο του Δημάρχου Πύργου, του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας και των βουλευτών της «Πράσινης Ανάπτυξης».

Εκτός από τις πολιτικές ευθύνες οι ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν και οι τεράστιες περιουσίες που καταστράφηκαν επισείουν και ποινικές ευθύνες και καλούμε τις δικαστικές αρχές της Ηλείας να εξετάσουν κάθε πιθανή ποινική ευθύνη από εγκληματική αμέλεια.

Μέσα σε αυτή τη Μαύρη εικόνα της Ηλείας, φωτεινή εξαίρεση αποτελεί η άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της Ελληνικής Αστυνομίας τους οποίους και συγχαίρουμε.
Καλούμε την κυβέρνηση να σταθεί άμεσα στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών μας όπως έκανε το 2007 η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...