Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΟΦΗ θα πάει στο ΟΑΚΑ" - Δημητρέλος:Δεν μας ευνοεί


Η αναβολή του αγώνα ΑΕΚ - ΟΦΗ έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των Κρητικών που βρίσκονται από την Παρασκευή στην Αθήνα και έχουν σκοπό να πάνε στο ΟΑΚΑ για να παίξουν το ματς. Ο πρόεδρος της Ένωσης από την πλευρά του τόνισε ότι αγωνιστικά η ομάδα που ευνοείται είναι ο ΟΦΗ!

Μετά την...ξεφτίλα αναβλήθηκε το ΑΕΚ-ΟΦΗ υπό το φόβο επεισοδίων


Η απόφαση του Παναγιώτη Μπιτσαξή να αναβάλλει το ματς της 22ης αγωνιστικής ήταν λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις. Ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα για να δικαιωθεί ενώ ο πρόεδρος του, Βασίλης Ξημέρης, μίλησε στον SentraFm...


Για την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ από τον Παναγιώτη Μπιτσαξή «Από εσάς μαθαίνω την είδηση. Είναι πρωτοφανές και εκπλήσσομαι. Μήπως τελικά βρίσκομαι σε άλλο κράτος; Βεβαίως είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας όπως όλοι μας, ωστόσο αυτά τα γεγονότα δημιουργούν αναξιοπιστία».
Για την ενημέρωση που είχε από τον Γ.Γ. Αθλητισμού: «Με πήρε πριν από 10 λεπτά ο κύριος Μπιτσαξής και μου είπε ότι υπάρχουν προβλήματα, γιατί δεν έχει σφραγίσει εισιτήρια η ΑΕΚ και ότι θα πρέπει να αναβληθεί το ματς. Του απάντησα ότι δεν νομιμοποιείται να κάνει τέτοιο πράγμα. Στη συνέχεια, μου είπε ότι έχει στα χέρια του έγγραφο της αστυνομίας, που αναφέρει ότι υπάρχουν πληροφορίες για επεισόδια. Από που πηγάζει αυτό; Η ανακοίνωση γράφει ότι οι φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται σε σύγχυση γιατί δεν έχουν ενημερωθεί από την ΠΑΕ ότι δεν έχει σφραγίσει τα εισιτήρια. Μα αυτό δεν το ήξεραν από το μεσημέρι; Οι υπηρεσίες θα σφράγισαν τα εισιτήρια, τα μεσάνυχτα; Είναι δυνατόν να μην μπορούν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή ενός παιχνιδιού και μάλιστα σε ένα μεγάλο γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ;
Επίσης γνωρίζω ότι σήμερα το πρωί στον λογαριασμό της ΑΕΚ καταβλήθηκε από το συνδρομητικό κανάλι το ποσό των 457.150 ευρώ. Ανάλογα ποσά καταβλήθηκαν και στις υπόλοιπες ΠΑΕ. Έχω μπροστά μου την σχετική κατάσταση με όλα τα ποσά από το ΔΣ της Superleague”.
Για το τι προτίθεται να κάνει: «Με αυτή την απόφαση ουσιαστικά τιμωρούν τον ΟΦΗ. Εμείς ήρθαμε κανονικά στην Αθήνα για να παίξουμε παιχνίδι. Κάναμε έξοδα, μπήκαμε σε ταλαιπωρία και ταξιδέψαμε με κακοκαιρία. Από αυτά που ξέρω γιατί δεν είμαι νομικός, δεν το προβλέπει ο ΚΑΠ να αναβάλλεται αγώνας λιγότερο από 24 ώρες πριν από την έναρξή του.
Επίσης, η απόφαση του κύριου Μπιτσαξή δεν αρκεί καθώς χρειάζεται και η υπογραφή και η σφραγίδα του υφυπουργού κύριου Νικητιάδη. Σέβομαι τον γενικό γραμματέα, αλλά αυτή η απόφαση είναι ανεπίτρεπτη. Τέτοιες πράξεις δημιουργούν εντάσεις στο ευρύτερο κοινό της πόλης του Ηρακλείου, γιατί τα μηνύματα που παίρνω είναι πολλά.
Έχω ενημερώσει την Σούπερ Λιγκ και τον πρόεδρο, κύριο Παπουτσάκη, ενώ δεν μπόρεσα να βρω και τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Είμαι ένα μέλος του συνεταιρισμού και ζητάω ίση μεταχείριση. Στο παρά πέντε αναβάλουν τον αγώνα; Ποιος τιμωρείται από αυτό; Ο ΟΦΗ τιμωρείται. Δεν θα υπήρχαν φίλοι του ΟΦΗ. Πού είναι το πρόβλημά τους; Είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας, με κάθε νόμιμο τρόπο. Ήδη έχω ζητήσει από την Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ να πάρουν θέση. Έχω ενημερώσει και τη Nova και θα μιλήσει με τη Λίγκα.
Πάμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Υπάρχει κίνδυνος δεδικασμένου. Κάθε ομάδα που θα έχει τέτοιο πρόβλημα θα επικαλείται αυτή την απόφαση. Εμείς θα πάμε κανονικά στο γήπεδο να παίξουμε παιχνίδι και ζητήσουμε από την αστυνομία να μας προστατέψει»

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, μίλησε...
Για τα λεφτά που πήρε η ΑΕΚ από το μέρισμα από τη NOVA κι ότι κατατέθηκαν τα λεφτά στον λογαριασμό της Ενωσης: «Μπορεί να έχουν μπει δεν είμαι ενήμερος. Πήγα στις 4 στα γραφεία της ΠΑΕ. Δεν ενημερώθηκα αν μπήκαν. Και σήμερα να μπήκαν δεν θα μπορούσαμε να το πάρουμε γιατί εκκρεμούν έγγραφα από νομαρχία. Θέλαμε μια δυο μέρες. Όταν μπήκαν λοιπόν δεν μπορούσαν να θεωρηθούν. Αγωνιστικά δεν μας βόλευε η αναβολή του αγώνα».

Για το ότι δεν έβγαλε ανακοίνωση η ΑΕΚ κι εκεί πάτησε ο Μπιτσαξής:
«Γιατί μέχρι και τώρα ψάχναμε δυνατότητα διεξαγωγής του αγώνα. Έπρεπε να ενημερωθώ και να δω αν έκανα εγώ κάποια παράβαση να ερχόταν ο κόσμος και να έμπαινε δωρεάν τι θα γινόταν. Αυτό όμως είναι αντίθετο με κανόνες Superleague. Ηθελα λοιπόν να μάθω τις συνέπειες. Ήταν πειθαρχικές ποινές λοιπόν. Κι όλη αυτή την ώρα προσπαθούσα να μάθω.
Είχα πάρει τις εκχωρήσεις από NOVA, ΟΠΑΠ κι έτρεχα για τα χρήματα για να δω αν μπορούμε να τα πάρουμε και να θεωρήσουμε τα εισιτήρια.
Αν έμπαιναν λοιπόν οι οπαδοί θα το έγραφε ο παρατηρητής και θα είχαμε κυρώσεις. Έτσι λοιπόν έτρεχα για να βρω λύση. Κι επαναλαμβάνω ότι δεν μας βοηθάει η αναβολή

Για το αν μίλησε με τον Μπιτσαξή:
 «Με ενημέρωσε και με ρώτησε αν εγγυώμαι την διεξαγωγή του αγώνα και του απάντησα αρνητικά».

Για αυτό που υποστήριξε ο κ. Ξημέρης, ότι θα δημιουργηθεί δεδικασμένο:
 «Συμφωνώ με τον κ. Ξημέρη. Είναι ηλίου φαεινότερο. Οι λόγοι που επικαλείται ο γενικός με την εισήγηση της αστυνομίας δεν μας πέφτει λόγος.
Ετσι όπως είναι έκκρυθμη η κατάσταση, αν τυχόν πήγαιναν 50 άτομα να μπουν θα γινόταν σύρραξη χωρίς νόημα. Ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε ανακοίνωση ότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που δεν θα είχαμε κόσμο, δεν θα είχαμε τίποτα παραπάνω να χάσουμε. Επομένως, αγωνιστικά κατά την άποψή μου συμφέρει τον ΟΦΗ, όχι την ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ έχει το Κύπελλο την Τετάρτη, ενώ εμείς πάμε να παίξουμε πλέον σερί ματς».

Για το τι μέλλει γενέσθαι ενόψει της επίσκεψης στην UEFA
 την προσεχή Πέμπτη: «Απέναντι στη διαδικασία της UEFA η απόφαση αυτή μας «εξυπηρετεί». Αγωνιστικά όμως, δεν μας ευνοεί. Δεν μπορώ την Πέμπτη να πάω στην UEFA και να τους πείσω ότι μπορούμε να καλύψουμε τις «τρύπες». Θα είχα επιχείρημα να τους πω ότι δεν το αποφασίσαμε εμείς.

Για το αν πήρε απάντηση στα mail
 που έστειλε στους μετόχους: «Δεν πήρα απάντηση από κανέναν...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...