Κυπαρισσία: Δύο νεκροί από τη Ζαχάρω σε τροχαίο στο Μεμί (Νεότερα)


Ότι απέμεινε από τη μηχανή που επέβαιναν οι δύο νέοι.Ένας 28χρονος και μια 24χρονη από την περιοχή της Ζαχάρως έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα στη 1.20 μετά το μεσημέρι στο δρόμο Κυπαρισσία -

Κυπαρισσία: Δύο νεκροί από τη Ζαχάρω σε τροχαίο στο Μεμί (Νεότερα)
Κυπαρισσία: Δύο νεκροί από τη Ζαχάρω σε τροχαίο στο Μεμί (Νεότερα)Καλό Νερό. Το τροχαίο συνέβη όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 28χρονος και επέβαινε η 24χρονη, έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε καρότσα κινούμενου τρακτέρ.
Κυπαρισσία: Δύο νεκροί από τη Ζαχάρω σε τροχαίο στο Μεμί (Νεότερα)Η μηχανή κινείτο με κατεύθυνση από Κυπαρισσία προς Καλό Νερό και το τροχαίο συνέβη στο Μεμί στη διασταύρωση προς Ράχες. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η 24χρονη κατάγεται από το Επιτάλιο.
Νεότερη ενημέρωση
Η Ζαχάρω, το Επιτάλιο και ο Πύργος θρηνούν για το χαμό του Γιώργου Τζανέτου ποδοσφαιριστή στον Α.Ο. Νεοχωρίου με "θητεία" σε Εράνη Φιλιατρών, Ολυμπιακό Ζαχάρως και Α.Ο. Μακρισίων και της Νικολίας Δαβουρλή βρεφονηπιοκόμου στον Α΄Παιδικό Σταθμό στον Πύργο. Οι δύο νέοι επέστρεφαν από βόλτα στην Κυπαρισσία όταν "καρφώθηκαν" πάνω στην καρότσα τρακτέρ που βγήκε στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας στο ύψος του Μεμί.
ilialive.gr - eleftheriaonline.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ