Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Νεοχώρι Κυλλήνης


 Ο δράστης είναι ένας 24χρονος αλλοδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας, που είναι ήδη προφυλακισμένος για διάπραξη ενόπλων ληστειών

Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, η ένοπλη ληστεία που είχε συμβεί πριν τέσσερις περίπου μήνες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Επαρχιακή Οδό Λεχαινών – Κυλλήνης, στο Νεοχώρι Ηλείας
και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 24 ετών και ενός ακόμα συνεργού του, που αναζητείται, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, την 6-11-2011 το βράδυ, στο Νεοχωρι Ηλείας, οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού, μετέβηκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων 75χρονου ημεδαπού όπου αφού πυροβόλησαν μια φορά για εκφοβισμό, με την απειλή του όπλου ακινητοποίησαν την 38χρονη υπάλληλο και της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε προέκυψε ότι ένας από τους δράστες της ληστείας είναι ο 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος είναι ήδη κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος είχε συλληφθει από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, την 20-12-2011 καθότι μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς του, είχε συγκροτήσει εγκληματική ομάδα η οποία διαθέτοντας βαρύ οπλισμό (kalashnikov, πιστόλια και χειροβομβίδες) και φορώντας κουκούλες τύπου full face, μετέβαινε βραδινές ή μεταμεσονύκτιες ώρες σε διανυκτερεύοντα πρατήρια υγρών καυσίμων και περίπτερα και με την απειλή βίας ή ζωής με τη χρήση όπλων, αφαιρούσε από τους υπαλλήλους όλες τις εισπράξεις.
Η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα είχε διαπράξει συνολικά εικοσιτέσσερις (24) ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερα στα βόρεια προάστια της Αττικής.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 24χρονου θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για συμμετοχή του δράστη και σε άλλες παράνομες ενέργειες συνεχίζονται.
iliapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...