Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Τραγωδία στα Σαβάλια: 76χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο - Τον βρήκαν μαζί με τη σύζυγό του μια μέρα μετά (Νεότερη ενημέρωση 18:30) (video HD)


IMG_6431Αρκετές ώρες μετά τη στιγμή που συνέβη το δυστύχημα βρέθηκε νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός αυτοκινήτου στην Ε.Ο. πατρών - Πύργου στο ύψος των Σαβαλίων. Δίπλα του όλες αυτές τις ώρες
βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του.
Το αυτοκίνητο είχε εκτραπεί της πορείας του, είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και είχε πέσει στο πρανές του δρόμου αφού πρώτα προσέκρουσε σε δέντρα. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προσπάθεια απεγκλωβισμού του νεκρού και της τραυματισμένης.
Νεότερη ενημέρωση 18:30
IMG_6424Μια μέρα μετά βρέθηκε νεκρός ο 76χρονος οδηγός αυτοκινήτου, που εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε δέντρο και κατέληξε στο πρανές του δρόμου. Δίπλατου όλες αυτές τις ώρες η σύζυγός του ζούσε ένα μαρτύριο, μη μπορώντας να αντιδράσει και να κινηθεί να ζητήσει βοήθεια. Το ζευγάρι είχε πέσει σε ένα σημείο με το αυτοκίνητο που καλυπτόταν από τη φυσική βλάστηση και δεν μπορούσε κανείς απο το δρόμο να τους δει. Ένας περαστικός με μηχανάκι είδε τον "ουρανό" του αυτοκινήτου και σταμάτησε. Μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει κάλεσε σε βοήθεια.
IMG_6414Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το δυστύχημα πρέπει να συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο ηλικιωμένο ζευγάρι είχε μεταβεί από τη Γαστούνη όπου μένει στο πατρικό σπίτι στα Βυτινέϊκα Πύργου. Έφυγαν από εκεί για να επιστρέψουν στη Γαστούνη μετά τις δώδεκα το μεσημέρι και εκτιμάται ότι λίγη ώρα μετά συνέβη το δυστύχημα. Η κόρη του ζεύγους, ανησυχούσε που δεν μπορούσε να εντοπίσει τους γονείς της και το πρωί του Σαββάτου δήλωσε την εξαφάνισή τους.
IMG_6448Τελικά η κατάληξη της υπόθεσης ήταν τραγική... Κατά μια άλλη εκτίμηση λέγεται πως το δυστύχημα συνέβη το βράδυ, αλλά όλα θα διαλευκανθούν μόλις ξεπεράσει το σοκ η 72χρονη σύζυγός του θύματος και καταφέρει να μιλήσει στους αστυνομικούς.
Πυροσβέστες και αστυνομικοί αντιλήφθησαν πως το τροχαίο δεν είχε γίνει εκείνη την ώρα βλέποντας από τη μια την κατάσταση του θύματος και από την άλλη ότι η μηχανή του αυτοκινήτου ήταν παγωμένη
Το βίντεο απο το δυστύχημα σε λίγη ώρα και σε HD
ilialive.gr

Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...