Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Υπόκλιση στον κόσμο της ΑΕΚ

«Σκλαβωμένη» από την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δήλωσε η ΑΕΚ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ εκφράζει την ικανοποίησή της για τη συστράτευση όλης της οικογένειας της «Ένωσης» (παλαίμαχοι, ομάδα μπάσκετ, αθλητές του συλλόγου και μαθητές) και επαναλαμβάνει πως μόνο οι χιλιάδες φίλοι της μπορούν να την κρατήσουν ζωντανή στα δύσκολα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για την εξαιρετική παρουσία τους στον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η οποία βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση της μεγάλης νίκης.

Παράλληλα, εκφράζει την ικανοποίησή της για τη συστράτευση όλης της οικογένειας της ΑΕΚ με την παρουσία στο γήπεδο εκπροσώπων του Συνδέσμου Παλαιμάχων, της ομάδας μπάσκετ, των τμημάτων της Ερασιτεχνικής και των μαθητών δημοτικών σχολείων με τους συνοδούς τους, πρωτοβουλία που πρόκειται να καθιερωθεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η ΑΕΚ θα είναι πάντα τεράστια ομάδα είναι οι χιλιάδες φίλαθλοί της και στη δύσκολη αυτή περίοδο μόνο η στήριξή τους μπορεί να την κρατήσει ζωντανή».

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...