Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ένα βήμα πριν τη διάλυση - Δραματική έκκληση για λεφτά


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε αλλά τα μαντάτα δεν είναι καθόλου καλά. Ο Νίκος Νοτιάς ενημέρωσε ότι δεν σκοπεύει να δώσει πάνω από 300.000 ευρώ, ποσό που δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τις υποχρεώσεις που έχει η ΠΑΕ ως το τέλος του Μάρτη και το ΔΣ έκανε δραματική έκκληση προς νυν και πρώην μετόχους να σώσουν την ομάδα.

Η... καταστροφή για την ΑΕΚ πλησιάζει. Τα 2.8 εκ. ευρώ που λείπουν και πρέπει άμεσα να μπουν στα ταμεία της ώστε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της και να πάει με... ψηλά το κεφάλι στην UEFA δεν πρόκεται να έρθουν από τον μεγαλομέτοχο, Νίκο Νοτιά ο οποίος ενημέρωσε ότι θα βάλει 300.000 ευρώ.

Παρα τις προσπάθειες των ανθρώπων της Ένωσης το ποσό δεν αυξήθηκε και έτσι το ΔΣ καλεί 10 πρώην και νυν μετόχους να βάλουν εντός 48 ωρών από 300.000 ευρώ ο καθένας για να σωθεί η ομάδα.

Καλεί και όλους τους επιφανείς ΑΕΚτζήδες να βοηθήσουν όπως μπορούν αφού ακόμη κι αν βρεθούν άμεσα 2.8 εκ. ευρώ, χρειάζονται τουλάχιστον άλλα 3 εκ. ευρώ ως το τέλος του Ιούνη.

Ο κίνδυνος για την Ένωση είναι μεγάλος αφού εκτός από τον αποκλεισμό από την UEFA αν δεν βρει τα χρήματα δεν θα μπορέσει να πάρει και άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Σήμερα, Τρίτη 13 Μαρτίου 2012, και μετά από ένα πολύωρο διοικητικό συμβούλιο, που κράτησε πάνω από 7 ώρες, με ταυτόχρονη τηλεφωνική συνομιλία με τον κο Νοτιά, προσδιορίστηκε το ποσό που χρειάζεται η ΑΕΚ για την αδειοδότηση, και το οποίο, ανέρχεται στο ύψος των 2.800.000 ευρώ , μέχρι 31 Μαρτίου 2012, και άλλα 3.000.000 μέχρι 30 Ιουνίου 2012 .

Μετά την κατηγορηματική δήλωση του κου Νοτιά, , παρά τις επίμονες πιέσεις όλων των μελών του ΔΣ ,ότι δεν μπορεί να καταβάλει ποσό άνω των 300.000 ευρώ, και εξαιτίας της αρνητικής αυτής εξέλιξης αλλά και της στενότητας του χρόνου, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να απευθύνει δραματική έκκληση προς όλους τους μετόχους της ΑΕΚ, νυν και πρώην - συμμεριζόμενοι την ιστορική κρίσιμη στιγμή για την ΑΕΚ, και αναλογιζόμενοι το φάσμα της β’ εθνικής και της διάλυσης της ομάδας – να καταβάλουν εντός 48 ωρών, το ποσό των 300.000 ευρώ ο καθένας κατ ελάχιστον

Το διοικητικό συμβούλιο , εξαντλώντας κάθε περιθώριο εξεύρεσης λύσης και μόνο για την σωτηρία της ΑΕΚ αποφάσισε να παραμείνει στη θέση του μέχρι τέλος Μαρτίου 2012.

Με δεδομένα τα παραπάνω, καλούμε τους :

1) Παππά
2) Χατζηιωάννου
3) Γκίκα
4) Κανελλοπουλο
5) Νικολαίδη
6) Αθήνη
7) Θανόπουλου
8)  Μελισσανίδη
9) Supporter
10) Τροχανά

, να καταβάλουν ο καθένας το ποσό των 300.000 ευρώ κατ ελάχιστον.
Επίσης, καλούμε όλους του οικονομικά επιφανείς ενωσίτες, να αναλογιστούν την κρισιμότητα της κατάστασης, και να δηλώσουν εντός της ίδιας προθεσμίας το ποσό που μπορούν να προσφέρουν,.
Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ !
Το διοικητικό συμβούλιο
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...