Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ταξιάρχες Ζαχάρως: Κοσμήματα 30.000 ευρώ έκαναν φτερά


xrisafikaΝέο χτύπημα διαρρηκτών που αναζητούν χρυσό, σημειώθηκε στην περιοχή της Ζαχάρως και συγκεκριμένα στο χωριό Ταξιάρχες. Σε άλλη περίπτωση όμως στα Λαστέϊκα Πύργου
οι κλέφτες δεν έφαγαν, αλλά έφυγαν με χρυσά κουτάλια. Στην κυριολεξία γιατί δεν πήραν μόνο τα κοσμήματα, αλλά και τα κουταλάκια του γλυκού, που ήταν… επιχρυσωμένα.Συγκεκριμένα χρυσαφικά μεγάλης αξίας έκλεψαν άγνωστοι από σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, στο χωριό Ταξιάρχες της Ζαχάρως. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα και από συρτάρι σε δωμάτιο έκλεψαν κοσμήματα συνολικής αξίας των 30.000 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.
Σε άλλη περίπτωση στο Παλαιοχώρι Γαστούνης άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι και πήραν το ποσό των 3.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα αξίας 2000 ευρώ.
Στα Λαστέικα οι δράστες δεν άφησαν ούτε τα επιχρυσωμένα κουταλάκια του γλυκού. Μαζί με κοσμήματα που βρήκαν σε σπίτι που διέρρηξαν πήραν και αυτό, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...