Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πύργος: Έχασε τη μάχη η 58χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ

whiterose
Τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή "έχασε" σήμερα το πρωί η 58χρονη γυναίκα που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην οδό Πατρών στον Πύργο. Η άτυχη
γυναίκα
νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και τις τελευταίες ημέρες οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα, ενώ υποστηριζόταν μηχανικά.
Σήμερα το πρωί η γυναίκα κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Το ατύχημα είχε συμβεί περίπου στις δέκα το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας 24χρονος στη συμβολή των οδών Πατρών και Δεληγιάννη, επιχείρησε να κάνει όπισθεν για να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την ώρα η 58χρονη επιχειρούσε να διασχίσει το δρόμο όταν παρασύρθηκε και έπεσε στο οδόστρωμα με το κεφάλι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Πύργου όπου διαπιστώθηκε πως ο τραυματισμός της ήταν πολύ σοβαρός.
Σοκαρισμένος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου που ακολούθησε άμεσα στο νοσοκομείο μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...