Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μυρτιά Ηλείας: Ξεγέλασαν 82χρονο και του πήραν 2800 ευρώ

ilikiomenos
Με το ποσό των 2800 ευρώ έφυγαν ένας άντρας και μια γυναίκα το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Μυρτιάς, όπου κατάφεραν να ξεγελάσουν έναν 82χρονο με το γνωστό
κόλπο του χρέους από συγγενικό πρόσωπο. Οι δύο δράστες με πειστικότητα κατάφεραν να πλησιάσουν τον ηλικιωμένο και να του πουν πως ο γαμπρός του τους χρωστά χρήματα - περίπου 300 ευρώ.
Ο ηλικιωμένος πείστηκε και έβγαλε από την τσέπη του να τους δώσει τα χρήματα. Οι δύο δράστες είδαν πως ο 82χρονος είχε περισσότερα χρήματα μαζί του και τον έπεισαν με άλλες δικαιολογίες να μπει μέσα στο αυτοκίνητό τους, ένα πράσινο Citroen Xsara και να τον οδηγήσουν έξω από το χωριό, όπου ουσιαστικά κατάφεραν να του αποσπάσουν και τα υπόλοιπα χρήματα, συνολικά το ποσό των 2800 ευρώ.
Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου χθες το μεσημέρι και έχουν ξεκινήσει αναζητήσεις με βάση τα στοιχεία του οχήματος για να εντοπιστούν οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...