Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Κυλλήνη: Διαρρήκτες "εισαγωγής" πήγαν να κλέψουν ακόμα και στα καΐκια


kaikiΠοιος ξέρει τι είχαν στο μυαλό τους οι δύο δράστες πιθανότατα ΡΟΜΑ από περιοχή της Αττικής, που έφτασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κυλλήνη για να διαρρήξουν καΐκια.


Οι δύο δράστες που έγιναν αντιληπτοί από ψαράδες της περιοχής έφτασαν στο λιμάνι περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα. Άρχισαν να κόβουν βόλτες με το αυτοκίνητό τους – το οποίο πιθανότατα ήταν κλεμμένο και μετά πεζή προσπαθώντας να «μπουκάρουν» σε κάποιο από τα ελλιμενισμένα καΐκια.
Οι ψαράδες της περιοχής τους αντιλήφθηκαν και κινήθηκαν προς το μέρος τους γεγονός που απέτρεψε προς στιγμήν τη δράση τους. Είχαν ήδη ανέβει σε ένα καΐκι και προσπάθησαν να το διαρρήξουν ανεπιτυχώς. Όταν είδαν ότι έγιναν αντιληπτοί μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και πάτησαν γκάζι.
Λίγο πριν βγουν από το χώρο του λιμανιού, σταμάτησαν μπροστά στα εκδοτήρια των εισιτηρίων, έσπασαν το τζάμι και άρπαξαν τα κέρματα που βρήκαν εκεί περίπου αξίας 200 ευρώ. Στη συνέχεια έφυγαν από την Κυλλήνη όμως στο δρόμο λίγο πριν από τη Μυρσίνη σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από το σημείο της δράσης τους, είχαν ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, που τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο και να φύγουν από τα χωράφια.
Το όχημα βρέθηκε το πρωί από αστυνομικούς. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το προσωπικό του Λιμεναρχείου Κυλλήνης.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...