Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Άστατος ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα - Η πρόγνωση για τη Μ. Εβδομάδα

Οι νοτιάδες που ανέλαβαν δράση από χθες ουσιαστικά προσφέρουν ζέστη, υγρασία, πρωϊνές ομίχλες, λασποβροχές και αφρικάνικη σκόνη. Ο μουντός καιρός προκαλεί εντονα αισθήματα δυσφορίας ιδιαίτερα σε ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή.


Κυριακή των Βαϊων και Μεγάλη Δευτέρα
Από την Κυριακή αλλάζουν τα πράγματα καθώς οι άνεμοι γυρίζουν δυτικοί - βορειοδυτικοί, πέφτει η θερμοκρασία 5 με 6 βαθμούς σε σχέση με τα 26αρια και τα 28αρια που θα φτάσει αυτές τις ημέρες του νοτιά. Ακόμη περιμένουμε αρκετές βροχές, σημαντικές βροχές θα έλεγα σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικές καταιγίδες ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και χιόνια στα ορεινά της Πίνδου. Οι άνεμοι θα φτάσουν στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ και αυτό ισχύει και για τη Μεγάλη Δευτέρα.

Μεγάλη Τρίτη - Μεγάλη Τετάρτη - Μεγάλη Πέμπτη
Βελτιώνεται ο καιρός, χωρίς βροχές στις πεδινές και αστικές περιοχές ενώ λίγες μπόρες θα έχουμε πάλι στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα, την κλασσική δηλαδή ανοιξιάτικη αστάθεια. Καλές οι θάλασσες αφού οι άνεμοι δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.

Μεγάλη Παρασκευή - Μεγάλο Σάββατο
Περιμένουμε γενικά καλό καιρό στις νοτιότερες και ανατολικές περιοχές ενώ άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός στη βόρεια κυρίως Ελλάδα όπου περιμένουμε βροχές και μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα.

Κυριακή του Πάσχα
Περιμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας που θα φτάσει του 22 και 23 βαθμούς κελσίου,  ήπιους ανέμους και άστατο καιρό κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Το αρνί στις περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας πρέπει να μπει νωρίς το πρωί και να βγει νωρίς το μεσημέρι πριν αρχίσουν οι βροχές και οι μεσημεριανές μπόρες.

Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...