Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ανοιξιάτικος ο καιρός την Κυριακή

Η αναλυτική πρόγνωση

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα αυξηθούν και περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Κυριακή 22 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 22 στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, αλλά το βράδυ στο Νότιο Αιγαίο θα ενισχυθούν τοπικά σε ισχυρούς, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με εντάσεις που θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.

Πολύ καλές καρικές συνθήκες με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...