Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Η Φιλαρμονική Λεχαινών

 Εντυπωσιακή, ήταν και φέτος, η παρουσία της Φιλαρμονικής
Λεχαινών καθώς έκλεψε για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις, λαμπρύνοντας με την παρουσία της, τις Λατρευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν , το Σάββατο και την Κυριακή 07/08-04-2012, στην Ι. Π Μεσολογγίου, προς τιμήν των Ελεύθερων Πολιορκημένων Αγωνιστών.

Η Φιλαρμονική Λεχαινών υπό την άψογη διεύθυνση του Αρχιμουσικού της Κων/νου Κοτσορώνη, εντυπωσίασε με την δυναμική είσοδο & την εμφάνιση της, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων που είχαν σπεύσει να τιμήσουν με τη παρουσία τους τις εορτές.
Η Φιλαρμονική Λεχαινών απέδωσε τα μουσικά κομμάτια –Κυρία των Αγγέλων-Santa Filomena- καθώς και το δύσκολο και σπάνιο Θριαμβευτικό εμβατήριο, Corpus Domini (για πρώτη φορά) , που απέσπασε και το πιο θερμό χειροκρότημα από όλες τις Φιλαρμονικές, τις συνοδείες τους και όλους τους ακροατές.
Θερμές ευχαριστίες, αξίζουν στην συνοδεία της Φιλαρμονικής μας, που αποτελείτο από το Δ.Σ του Συλλόγου Φιλόμουσων Λεχαινών (Γαλάτης Γεώργιος-Πρόεδρος, Μίγκος Ανδρέας-Αντιπρόεδρος, Λυμπέρη Ιωάννα- Γραμματέας) καθώς στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και στον Δήμαρχο, Κο Αρβανίτη Δημήτριο, για την ευγενική οικονομική στήριξη, αναλαμβάνοντας πλήρως τη φιλοξενία και τα έξοδα της αποστολής της Φιλαρμονικής Λεχαινών, κατά την 2μερη παρουσία μας στην Ι. Π του Μεσολογγίου.
Τα περισσότερα εύσημα ανήκουν σαφώς στα μέλη-μουσικούς της Φιλαρμονικής Λεχαινών, που με αυταπάρνηση και κόπο εργάστηκαν πυρετωδώς για την εξαιρετική απόδοση και εμφάνιση της Φιλαρμονικής Λεχαινών, που ως ένα σημαντικό πολιτιστικό κύτταρο της ευρύτερης περιοχής μας, συμβάλλει διαχρονικά στα υγιή ιδεώδη και τις αρχές της προσφοράς για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.
iliapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...