Προφυλακιστέοι οι δύο Αλβανοί για την υπόθεση της Μίνθης

    egklima1a
Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα και παράνομη κατακράτηση, άσκησε ο Εισαγγελέας Ηλείας, στους δύο φερόμενους δράστες που
προκάλεσαν το θάνατο του 84χρονου Παναγιώτη Παναγούλια στη Μίνθη τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Οι δύο φερόμενοι δράστες υπήκοοι Αλβανίας, οδηγήθηκαν χθες εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου για να απολογηθούν και στην απολογία τους σύμφωνα με πληροφορίες κράτησαν εκ διαμέτρου αντίθετη στάση.
Ο 48χρονος που ευθύς εξ αρχής είχε ομολογήσει την εμπλοκή του στην υπόθεση, ανέφερε στην απολογία του πως ναι μεν λήστεψαν οι δύο τον 84χρονο, όμως δεν είχε ο ίδιος ανθρωποκτόνο πρόθεση, είχαν επηρεαστεί από το ποτό και ο ίδιος δεν χτύπησε το θύμα. Μάλιστα υποστήριξε πως είπε στον φερόμενο συνεργό του πως έπρεπε να σταματήσει από τη στιγμή που είχαν βρει τα χρήματα.
Ο 28χρονος επέμεινε στην αρχική του στάση υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Οι δύο φερόμενοι δράστες κρίθηκαν προφυλακιστέοι και αύριο αναμένεται να γίνει γνωστό σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα μεταφερθούν.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ