Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Στήριξη του Κέντρου Υγείας Βάρδας


ParrenΤην αγορά φαρμακευτικού υλικού το οποίο είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βάρδας, ανέλαβε το Κέντρο Αλληλεγγύης «Καλλιρρόη  Παρρέν».
Πρόκειται για υλικό το οποίο κρίνεται απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του Κ.Υ. ενώ σε συνάντηση της Προέδρου Πανωραίας Τσουραπά Παπαδοπούλου με το Διευθυντής του Κ.Υ. Βάρδας Γεώργιο Χατζηαλεξάνδρου διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και παρελήφθη η λίστα με το αναγκαίο υλικό, το οποίο θα αγοραστεί εντός των προσεχών ημερών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παρέστη και ο πατέρας της αδικοχαμένης Διονυσίας Αγραπίδη η οποία μετά από τροχαίο και αφού έδωσε πολύμηνη μάχη δεν μπόρεσε τελικά να κρατηθεί στη ζωή.
Το Κέντρο «Καλλιρόη Παρρέν είχε τότε αναλάβει πρωτοβουλία για τη στήριξη της άτυχης κοπέλας και μάλιστα είχε ανοιχτεί λογαριασμός σε τράπεζα όπου κατατέθηκαν χρήματα από ευαισθητοποιημένους πολίτες. Μετά το χαμό της Διονυσίας, η Π.Παπαδοπούλου ήρθε σε συνεννόηση με τον πατέρα της και αποφασίστηκε το χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί να διατεθεί για την ενίσχυση του Κ.Υ. Βάρδας.
Ο διευθυντής του Κ.Υ. Βάρδας συνεχάρη και ευχαρίστησε για αυτή την πρωτοβουλία την Π. Παπαδοπούλου επισημαίνοντας ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας λόγω των ελλείψεων σε είδη πρώτης ανάγκης, ενώ υποστήριξε ότι με τα χρήματα που θα διατεθούν θα καλυφθεί μεγάλο μέρος αναγκαίων φαρμακευτικών υλικών. Τέλος αξίζει να σημειωθεί, πως η Πανωραία Τσουραπά Παπαδοπούλου κατάγεται από τη Βάρδα ενώ το πατρικό της βρίσκεται δίπλα από το κέντρο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...