Λούκα Κατσέλη από τον Πύργο: "Η χρεοκοπία είναι μπροστά μας . . ." (video)

katseli1Από τον Πύργο που βρέθηκε σήμερα, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας για την Ελλάδα και την Ευρώπη Λούκα Κατσέλη, τόνισε με νόημα πως «η χρεοκοπία είναι μπροστά μας».
katseli2Πραγματοποιώντας επίσκεψη στη Δυτική Ελλάδα και συνοδευόμενη από τον βουλευτή Ηλείας Τάκη Δημητρουλόπουλο, σημείωσε ότι αυτό θα συμβεί λόγω των μέτρων που λαμβάνονται υποστηρίζοντας ότι η «συνταγή» που ακολουθείται δεν έχει πετύχει πουθενά στον κόσμο ενώ υπογράμμισε ότι οι λύσεις θα βρεθούν από δυνάμεις που δραστηριοποιούνται σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και δεν θα έρθουν από τις επενδύσεις του εξωτερικού. katseli3Αναφορικά με τις «διαπραγματευτικές μάχες» που κλήθηκε να δώσει η κυβέρνηση υποστήριξε ότι λόγω προσανατολισμού και εμπειρίας στην διαπραγμάτευση, θεωρούσε ότι κάποιες μάχες μπορούσαν να δοθούν εκ των «έσω» και να κερδηθούν, αναφορικά με τις κοινωνικές κατακτήσεις, ενώ η ίδια -κατά την υπουργική της θητεία στο υπουργείο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας -  είχε θέσει «κόκκινες γραμμές» και για το λόγο αυτό αποτελούσε το «μαύρο πρόβατο» της Κυβέρνησης.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο δημαρχείο του Πύργου η Λ. Κατσέλη απάντησε αρχικά στο ερώτημα γιατί προχώρησε μαζί με τον Χάρη Καστανίδη στην ίδρυση της «Κοινωνικής Συμφωνίας για την Ελλάδα και την Ευρώπη», επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει μία δυνατή φωνή στη Βουλή, αλλά και να υπάρξουν λύσεις που αφορούν σε στοχευόμενες παρεμβάσεις, για την επανεκκίνηση της οικονομίας χωρίς εξαθλίωση των πολιτών.
Την κ. Κατσέλη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος, με τον οποίο είχε και σύντομη συζήτηση στο γραφείο του. Ο βουλευτής Ηλείας Τάκης Δημητρουλόπουλος μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης υποστήριξε ότι η Λούκα Κατσέλη είναι η μόνη η οποία τήρησε τις κόκκινες γραμμές. Να σημειωθεί ότι ο Χάρης Καστανίδης δεν παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου καθώς όπως επισημάνθηκε ταλαιπωρείται από ίωση.
ilialive.gr

Video

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ