Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ηλεία: Ο συνδυασμός της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου


dimar
Δελτίο Τύπου
Με τον αριθμό των ψήφων που συγκέντρωσαν στις εκλογές της 6ης Μάη θα είναι η σειρά των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στην Ηλεία στις ερχόμενες εκλογές. Η κατάταξη
είναι ως εξής:

Χρόνης Αριστομένης, Γαλανόπουλος Χρήστος, Αρβανίτη Θεοδώρα, Σκουργιά – Λαμπρινού Αναστασία, Κωνσταντόπουλος Χρήστος, Χαρίτου Αντωνία, Μανδαράκης Βασίλειος, Κόλλιας Θεόδωρος.

Η Δημοκρατική Αριστερά απέδειξε κατά την διάρκεια των διερευνητικών εντολών με την στάση της ότι έκανε ότι ήταν δυνατόν να υπάρξει κυβέρνηση συναισθανόμενη τις κρίσιμες στιγμές,  για να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα.

Η ΔΗΜΑΡ ζητά από τους πολίτες της Ηλείας να την ενισχύσουν διότι είναι ο τρίτος πόλος, αριστερός ευρωπαϊκός απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό της ΝΔ και στον  ανεύθυνο λαϊκισμό και αντιευρωπαϊσμό του ΣΥΡΙΖΑ. Η Δημοκρατική Αριστερά δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψει να οδηγηθούμε  σε τρίτες εκλογές διότι δεν το αντέχει η χώρα και θα κάνει ότι είναι δυνατόν να μην υπάρξει ακυβερνησία.       

Η ΔΗΜΑΡ για αυτό, ζητά εντολή να είναι ακόμη ποιο δυνατή, ώστε ενισχυμένη να μπορεί από θέση ισχυρή να προωθήσει την δημιουργία κυβέρνησης σε προοδευτική κατεύθυνση, με περιεχόμενο την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και στο ευρώ.  Με σταδιακή απαγκίστρωση και επαναδιαπραγμάτευση των δυσβάστακτων όρων  του μνημονίου. Για να γίνουν στη χώρα ουσιαστικές αλλαγές με κοινωνική προστασία και ευαισθησία.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...