Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ???


Τα σχολικά κτίρια θα χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα στις εκλογές της 6ης ΜαΐουΤελευταία παράσταση σήμερα στα γυμνάσια και λύκεια .
Τελευταία ημέρα σχολείου ,από Δευτέρα τα διαγωνίσματα των προαγωγικών εξετάσεων.
Αγχος ...επεισόδιο 2ο ...
Μήπως όμως έχουμε και συνέχεια στο άγχος ...
Και για να γίνω πιο σαφής .
Την Δευτέρα 21 Μαΐου 2012  ξεκινάνε τα διαγωνίσματα και το τελευταίο μάθημα οι μαθητές (από προσωπικής άποψης) τον γράφουν Δευτέρα  18 Ιουνίου ...μια μέρα μετά τις εκλογές ...!!!!!
Έχω μια ιδέα να την πω ?
Λέω να στηθούν οι κάλπες στα καφενεία να πρωτοτυπίσουμε για μια ακόμα φορά ,γιατί αν τα σχολεία λειτουργούν ως εκλογικά κέντρα όπως μέχρι τώρα ισχύει ,την  Παρασκευή  15/6 και Δευτέρα 17/6 δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία .
Αρα ή θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμά  τους , καθηγητές ,γονείς και κυρίως μαθητές
ή θα πρέπει να πρέπει να αλλάξουν ημερομηνία εκλογών ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ...!!!!
Και όπως όλοι θα καταλάβατε  ,το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι πολιτικοί ηγέτες που θα πουν στους προϊστάμενους τους να ,μεριμνήσουν οι υποπροϊστάμενοι ,να δώσουν εντολή στους αρμόδιους σχολικούς προϊστάμενους να ενημερώσουν τους Διευθυντές των γυμνασίων και λυκείων να πουν στους καθηγητές να αναπροσαρμόσουν και να φτιάξουν το πρόγραμμα των εξετάσεων που οι μαθητές με απόλυτο σεβασμό πρέπει να εφαρμόσουν διότι Κοι μαθητές πρέπει να ξέρετε ότι η ανάδειξη της κυβέρνησης είναι πάνω απ' όλα {{ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ }}για το δικό (μας) σας καλό ...Ναι ναι ναι καλά ακούσατε όλα αυτά που γίνονται είναι για το μέλλον σας .
Αχ καημένα παιδιά ...προσαρμοστείται για το δικό σας καλό ...ούτως ή άλλως δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά .
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ...!!!!

Μια μανούλα ενός μαθητή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...