Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ» ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΤΙΣ… ΜΠΎΡΕΣ ΤΟΥΣ!


bastardaΠροφανώς μεθυσμένοι και πιθανότατα αλλοδαποί διαρρήκτες με αρρωστημένα μυαλά, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε δυο δημοτικά σχολεία και έναν παιδικό σταθμό στο Αγρίνιο.
Οι δράστες, εκτός από τις καταστροφές, έγραψαν και υβριστικά συνθήματα κατά μικρών παιδιών!
Εμβρόντητοι έμειναν το πρωί δεκάδες γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές βλέποντας τις καταστροφές που προκλήθηκαν. Οι διαρρήκτες έσπασαν τζάμια στο 2ο και στο 3ο δημοτικό σχολείο, καθώς και στο βρεφονηπιακό σταθμό της Εργατικής Εστίας που βρίσκεται πίσω από το 30ο δημοτικό.
Εκτός, όμως, από την καταστροφική τους μανία φαίνεται πως έχουν και αρρωστημένα μυαλά, αφού έγραψαν υβριστικά συνθήματα κατά μικρών παιδιών στον βρεφονηπιακό σταθμό.
Συγκριμένα, στην πόρτα και στα παράθυρα του σταθμού έγραψαν «καλημέρα μπάσταρδα»! Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι πρόκειται για αλλοδαπούς, επειδή στα περισσότερα χρησιμοποιήθηκαν ξενικοί χαρακτήρες.
Στον παιδικό σταθμό οι βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές και εντός του κτιρίου, αφήνοντας πίσω τους ποτήρια με μπύρες και καφέδες. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.
http://makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...