Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μήνυμα προς αναποφάσιστους / Γιατί θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ



Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα και αγωνιώ αν θα καταφέρω να κρατήσω τη θέση εργασίας μου, τη στιγμή που ένας στους δύο νέους είναι άνεργος.

Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί καθημερινά μιλώ με ανθρώπους που αναγκάζονται να βάλουν λουκέτο στην επιχείρησή τους.
Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί θέλω να έχω μέλλον στην πατρίδα μου, να μην αναγκαστώ να ξενιτευτώ όπως έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν αρκετοί συμπολίτες μας.
Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί θέλω η μητέρα μου να παίρνει μια αξιοπρεπή σύνταξη και να μην είναι αναγκασμένη να πρέπει να επιλέξει μεταξύ των φαρμάκων της και του αν θα έχει να φάει.
Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν θέλω να φοβάμαι να πάω σε ένα νοσοκομείο όπου δεν θα υπάρχουν γάζες, οινόπνευμα, ράμματα ή νοσηλευτικό προσωπικό.
Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί απεχθάνομαι την ιδέα ότι μια κυβέρνηση υπό έναν μη εκλεγμένο πρωθυπουργό είναι δυνατό να αλυσοδέσει την κοινωνία μας στο άρμα της ισοπεδωτικής λιτότητας για τις επόμενες δεκαετίες.
Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν ανέχομαι την κοροϊδία των δύο βασικών υπαιτίων του σημερινού κοινωνικού ολοκαυτώματος, του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που θεωρούν ότι οι πολίτες έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και που σήμερα, όψιμα, υποστηρίζουν ότι θα αλλάξουν εκείνα για τα οποία έχουν γραπτώς δεσμευθεί έναντι της Τρόικας.
Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρήσω εκείνους που άνοιξαν την κερκόπορτα, μέσω Ελλάδας, για να μπει στην Ευρώπη το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο από όπου κι αν πέρασε, άφησε πίσω του κοινωνικά και οικονομικά συντρίμμια.
Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μπορούν οι χθεσινοί καταστροφείς της χώρας, να γίνουν οι σημερινοί σωτήρες της.
Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί θέλω μια προοπτική ελπίδας, αριστερής διακυβέρνησης για έξοδο από την κρίση που να διασφαλίζει την απασχόληση, τα εργασιακά δικαιώματα, την κοινωνική δικαιοσύνη.
Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με χιλιάδες πολίτες, γιατί θέλουμε η Ελλάδα, το πειραματόζωο της ευρωπαϊκής Δεξιάς, το εργαστήριο όπου δοκιμάστηκαν αρχικά τα σκληρά μέτρα λιτότητας και δημοσιονομικής πειθαρχίας πριν επιβληθούν από «πρόθυμες» κυβερνήσεις σε όλους σχεδόν τους ευρωπαϊκούς λαούς, να στείλει, πρώτη αυτή, μήνυμα αντίστασης και αλλαγής στην Ευρώπη.
Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ με συναίσθηση ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος αλλά ότι άλλη λύση πέρα από την αντίσταση και την ανατροπή, δεν υπάρχει. Γιατί όπως έγραφε ο Μαγιακόφσκι: «Το μέλλον δε θα ‘ρθει από μονάχο του έτσι νέτο-σκέτο αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς».
Στις 6 Μαΐου παίρνουμε λοιπόν τα μέτρα μας, προχωράμε μπροστά και γυρίζουμε την πλάτη μας σε όλους εκείνους που συνειδητά θέλουν να καταστρέψουν το μέλλον μας, να ξεπουλήσουν το δημόσιο πλούτο, να περιορίσουν την εθνική μας κυριαρχία.
Νεολαία ΣΥΝ / Πολιτική κίνηση Ηλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...