Νοσοκομείο Πύργου: Μπήκε και βγήκε "κύριος" με δύο οθόνες αγκαλιά . . . .


nosokomeio1aΗ πρώτη οθόνη τον "γλύκανε" και επέστρεψε να πάρει και δεύτερη. Κάτω από συνθήκες που ερευνόνται από τη διοίκηση του νοσοκομείου Πύργου, έγιναν δύο κλοπές από το χώρο των 
διοικητικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Πύργου και από γραφείο ιατρού στα εξωτερικά τακτικά ιατρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πρώτο περιστατικό στις διοικητικές υπηρεσίες ένα άτομο, μπήκε το βράδυ τις περασμένης Τρίτης, από ξεκλείδωτη πόρτα στο συγκεκριμένο χώρο και άρπαξε βίαια μια οθόνη από ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Το περιστατικό έγινε γνωστό το πρωί της επόμενης ημέρας οπότε και έγινε αντικατάσταση της οθόνης, την οποία ο δράστης είχε αρπάξει κόβοντας τα καλώδια.
Όμως το ίδιο πρωί υπήρξε και δεύτερο κρούσμα. Ο δράστης που φαίνεται να είναι ο ίδιος και στα δύο περιστατικά, «χτύπησε» στο χώρο των εξωτερικών τακτικών ιατρείων. Άρπαξε την οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, την οποία απομάκρυνε βίαια από τη μονάδα και έφυγε βιαστικά για να αποφύγει να γίνει αντιληπτός.
Τα οικονομικά δεδομένα τον τελευταίο χρόνο είχαν οδηγήσει στη συρρίκνωση του αριθμού του προσωπικού ασφαλείας στο νοσοκομείο και μόλις στα τέλη της περασμένης εβδομάδα, από το διοικητικό συμβούλιο ελήφθη απόφαση αύξηση των ατόμων. Αυτή την εβδομάδα υπεγράφη και η σχετική σύμβαση και αναμένεται άμεσα η αύξηση του προσωπικού ασφαλείας, για να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά.

ilialive.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ