Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ηλεία: Οι "χρυσές" δουλειές συνεχίζονται για τους διαρρήκτες που "χτυπούν" μέρα - μεσημέρι


diarriktis_3.JPGΟι δουλειές καλά κρατούν για τους κλέφτες στην Ηλεία. Νούμερο ένα είδος που ενδιαφέρει πλέον τους διαρρήκτες είναι τα κοσμήματα, ο χρυσός, που και τιμή και διακινείται εύκολα λόγω
της κρίσης. Τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν και λίγα τα χτυπήματα με τους δράστες να είναι διαβασμένοι και «παιδιά της ημέρας», αφού στις περισσότερες περιπτώσεις «μπούκαραν» στα σπίτια ημέρα. Στη Νέα Μανωλάδα οι δράστες ήταν «πεινασμένοι». Μπήκαν σε σπίτι από το παράθυρο και έκλεψαν κοσμήματα αξίας περίπου 1.000 ευρώ και φεύγοντας πήραν από την κατάψυξη και το τα κρέατα βάρους δώδεκα κιλών.
Στο Σταφιδόκαμπο οι κλέφτες «χτύπησαν» πρωινές ώρες. Παραβίασαν την πόρτα της κουζίνας έψαξαν όλο το σπίτι και πήραν χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ.
Στον Κακόβατο οι διαρρήκτες μπήκαν από το παράθυρο σε σπίτι, επίσης πρωινές ώρες. Τα έκαναν όλα άνω – κάτω και τελικά πήραν ένα κουτί με χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ.
Στην Αμαλιάδα οι κλέφτες κατάφεραν να μπουν σε διαμέρισμα χωρίς ίχνη παραβίασης. Έδρασαν ανενόχλητοι και εδώ πρωινές ώρες και έφυγαν αφού πήραν το χρηματικό ποσό των 3.900 ευρώ.
Σε οικισμό της Αμαλιάδας, άγνωστοι μπήκαν σε πάλι πρωινές ώρες, σπάζοντας το τζάμι του παραθύρου. Από δύο δωμάτια πήραν κοσμήματα και ένα κινητό τηλέφωνο συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.
Στον Πύργο οι κλέφτες μπήκαν σε μονοκατοικία από το ξύλινο παράθυρο που παραβίασαν. Έψαξαν παντού και τελικά βρήκαν τα κοσμήματα αξίας άνω των 3.000 ευρώ.
Αλλά και στον Αγ. Ιωάννη Πύργου οι κλέφτες έδρασαν… πρωί – πρωί. Την ώρα που έλειπε ο ιδιοκτήτης μπήκαν από το παράθυρο αφού το έσπασαν, έψαξαν, βρήκαν και πήραν κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ.
Στα Βυτινέϊκά μόλις χθες άγνωστοι δράστες μπήκαν σε σπίτι και πήραν μαζί με το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, κοσμήματα αξίας 700 ευρώ κειμήλια της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...