Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Αγνοούνται τέσσερις ναυτικοί στα ανοιχτά Ζακύνθου – Κυλλήνη

fortigoΑνάποδα επιπλέει στα ανοιχτά μεταξύ Ζακύνθου και Κυλλήνης το τούρκικο φορτηγό πλοίο «Erolsenkaya», από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη
ανάρτηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συναδέλφου Γιώργου Μαρινόπουλου το πρωί στη ΝΕΤ, με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου και ψαράδες της περιοχής, το πλοίο μήκους 68,8μ. μετέφερε ελαιοπυρήνα.
Περίπου στη 1.45 έγιναν αντιληπτές οι πρώτες φωτοβολίδες κινδύνου. Το πλοίο αναποδογύρισε παρότι δεν επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες στην περιοχή, όμως υπήρχε σύμφωνα με τα λεγόμενα των ψαράδων, το λεγόμενο βουβό κύμα και μετά από μετατόπιση φορτίου.
Το πλοίο βρίσκεται στα εφτά ναυτικά μίλια από τη Ζάκυνθο και στα εννέα από την Κυλλήνη. Από την άμεση κινητοποίηση του Λιμεναρχείου Ζακύνθου, εντοπίστηκαν σώοι έξι ναυτικοί μέλη του πληρώματος, ενώ αγνοούνται ακόμα τέσσερις. Στο σημείο έχουν καταπλεύσει σε βοήθεια αλιευτικά και άλλα παραπλέοντα σκάφη.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...